Coaching en Workshops

Zoekt u een goede motivational speaker in Amsterdam?

woensdag, 20-3-2019  

Ons bedrijf is de laatste jaren heel erg gegroeid en daar zijn wij erg trots op. Wanneer je als bedrijf een grote verandering ondergaat, betekent dat dat het tij gekeerd is en dat de bakens moeten worden verzet. Vandaar dat wij onlangs gekeken hebben hoe wij ons als personeel goed aan deze nieuwe omstandigheden konden aanpassen. Velen van ons hadden namelijk het idee dat zij niet meer de prestaties leverden die zij konden leveren omdat de situatie op de werkvloer was veranderd. Dat was geen vervelende constatering, maar het betekende wel dat wij ons weer even bewust moesten worden van hoe de situatie was. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een motivational speaker in Amsterdam. Wij hadden namelijk vroeger ook een keer een motivational speaker in Amsterdam ingehuurd en dat is ons toen heel erg goed bevallen. Wij hadden nooit gedacht dat een motivational speaker in Amsterdam ons zoveel goeds zou brengen. Wij hebben daarom op het internet gezocht waar wij een goede motivational speaker in Amsterdam konden vinden en op die manier kwamen wij al heel snel terecht bij charlon-imamdi. Deze site sprak ons heel erg aan omdat wij hier precies de kwaliteiten aangeboden zagen worden waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom even contact opgenomen met deze man en hij heeft ons toegezegd dat hij graag een workshop bij ons wilde komen doen. 

Deze motivational speaker in Amsterdam heeft ons erg kunnen inspireren

Toen wij op de werkvloer hadden aangekondigd dat wij een motivational speaker in Amsterdam hadden ingehuurd, werd dit bericht heel warm verwelkomd. Wij merkten dat veel mensen het fijn vonden om weer eens een workshop van een motivational speaker in Amsterdam te krijgen en wij waren dan ook blij om te zien dat bijna iedereen zich voor deze workshop opgaf. Op de dag van de workshop verscheen Charlon precies op tijd en hij had zich heel goed weten voor te bereiden. Deze motivational speaker in Amsterdam levert echt vakwerk, je kunt namelijk merken dat hij veel ervaring heeft in zijn vak en dat hij altijd de juiste snaar weet te raken. Dat bleef niet onopgemerkt want al heel snel merkten wij een energie in de ruimte die wij al heel lang niet meer hadden gevoeld bij ons op kantoor. Wij zijn daarom zeer content over het feit dat wij deze spreker hebben uitgenodigd. Mocht u ook overwegen om hem in de arm te nemen, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. Kijk even op zijn site om te zien hoe u hem kunt boeken.

Wij raden Charlon van harte aan!

Wij zijn zeer blij dat wij Charlon hebben gevraagd om voor ons een workshop te geven. Hij heeft dit met verve gedaan. Kortom:

  • Wij zitten weer vol inspiratie
  • De workshop was heel erg goed
  • Wij hoefden niet veel voor de diensten van deze spreker te betalen 

Meer weten over deze man en zijn talenten? Dan raad ik u aan om een keer naar zijn site charlon-imamdi.nl te gaan kijken. U zult zien dat hij u veel te bieden heeft. 


Comments are closed.