Coaching en Workshops

Zoek en vind een goede loopbaancoach bij Eindhoven

zaterdag, 1-12-2018  

Het is zo belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. Als je het niet leuk hebt op de werkvloer, kan het nog best zwaar worden. Dan krijg je geen energie meer van je werk en dan kan het zowel op mentaal als op fysiek gebied zwaar zijn. En dat moet je zien te voorkomen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een loopbaancoach in Eindhoven of in de omgeving waar je woont te zoeken. Ik ken veel mensen die op een gegeven moment uitgekeken raken op hun werk. En dat is ook niet zo gek, want je bent doorgaans behoorlijk jong als je je opleiding kiest. Het kan daarom heel goed zijn dat je er na een aantal jaar achter komt dat dit werk toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte. Of omdat je zelf bent gegroeid in diverse opzichten, dat het werk op een gegeven moment niet meer bij je past. Misschien weet je dan meteen wat je wel wil doen, misschien heb je geen idee. Er kan van alles zijn waardoor je niet meer weet waar je staat als het om je loopbaan gaat, of waar je heen wil. Daarom is het helemaal geen slecht idee om een loopbaancoach bij Eindhoven bijvoorbeeld in te schakelen.

Een loopbaancoach bij Eindhoven met een goede reputatie

Vorig jaar voelde ik dat ik niet meer op mijn plek zat op kantoor. Ik werkte er al twintig jaar en de motivatie was weg. Ik werd er niet meer blij van en op een gegeven moment ging ik zelfs met lood in mijn schoenen naar mijn werk. Dat was niet de bedoeling, want ik merkte dat ik niet alleen op mijn werk niet goed in mijn vel zat, maar privé ging het ook niet lekker. Ik wilde hier iets aan doen en ging op zoek naar een goede loopbaancoach bij Eindhoven in de buurt. Als je een goede loopbaancoach in Eindhoven of in welke stad dan ook zoekt, is het verstandig om anderen in je omgeving naar hun ervaringen te vragen. Natuurlijk is het fijn dat internet bestaat en hier kun je veel informatie vinden. Maar ik vond het belangrijk om te weten hoe ze te werk gaan, wat ze precies doen. En hoe zij het hadden ervaren. Toen ik meerdere kennissen en vrienden over een loopbaancoach bij Eindhoven had gevraagd, bleek er een partij te zijn met een zeer goede reputatie.

Ga voor goed advies naar Verron

Het maakt eigenlijk niet uit waarom je een loopbaancoach in Eindhoven zoekt, je kunt er voor allerlei zaken terecht:

  • Als je een nieuwe uitdaging zoekt
  • Als je niet meer weet wat je leuk vindt
  • Als je je afvraagt of je op de juiste plek zit binnen de organisatie

Het gaat er vooral om dat je weer plezier krijgt in je werk, of dat nou bij je huidige werkgever is of bij een andere. Een loopbaancoach bij Eindhoven kan je daar goed bij helpen dus ik zou zeker een goede partij raadplegen om je te begeleiden bij dit proces. Ik ging naar verron.nl, want hier was iedereen zo enthousiast over. Daar hoor ik inmiddels ook bij, want ik heb contact opgenomen met Verron en ze hebben me zo goed geholpen. Ik kreeg zo veel nieuwe inzichten dat het allemaal weer helder werd, het is zo geruststellend als je weet wat je wil. Dan kun je actie ondernemen en iets zoeken wat beter bij je past. Ik heb nu ander werk en ben er dolgelukkig mee, daar ben ik Verron heel dankbaar voor.


Comments are closed.