Coaching en Workshops

Spiritueel coach

maandag, 3-9-2018  

Iedereen krijgt in zijn of haar leven op een gegeven moment te maken met tegenslagen. Een spiritueel coach kan je helpen om hier mee om te gaan. We weten het allemaal, hoogtepunten kunnen alleen maar bestaan bij de gratie van dieptepunten. Om echt geluk te kunnen ervaren, moet je ook eens ongelukkig zijn geweest. Maar hoewel we dit wel weten, is het niet altijd gemakkelijk om met de minder leuke dingen in het leven om te gaan. Ze kunnen je de put in duwen of je kunt moeite hebben om ze te verwerken. Een spiritueel coach kan jou dan bijstaan, kan jou helpen in het proces dat je door zult moeten gaan. Met behulp van een goede begeleiding zul je weer in balans komen, in harmonie met jezelf en zul je vervolgens sterker in je schoenen staan. We weten natuurlijk allemaal dat het zo werkt, dat die negatieve ervaringen jou als mens alleen maar sterker maken. Maar op het moment dat je er middenin zit, dan is het lastig om dat voor ogen te houden. Dan is het fijn als jij een spiritueel coach hebt waar je een beroep op kunt doen. Iemand die jou kan begeleiden door die lastige ervaringen.

Spiritueel coach helpt jou verder

Als je aan de slag gaat met een spiritueel coach, dan kan deze jou helpen om zogenaamde tegenslagen te leren zien als uitdagingen. Het klinkt wat cliché, maar op het moment dat jij er zo tegenaan gaat kijken, ben je al een stuk geholpen. Ook kan deze persoon jou helpen om in te zien dat het niet per definitie een negatieve situatie is waar jij je in bevindt. Het is gewoon een situatie, het is alleen de vraag wat voor label wij er zelf op plakken en hoe wij er zelf mee omgaan. Je spiritueel coach kan je helpen om dit voor ogen te blijven houden en om zelf de keus te maken hoe je er mee omgaat. Vergeet niet, je hebt echt altijd een keuze! Als jij het gaat zien als een uitdaging, dan kun je jezelf overstijgen, het kan je helpen om je kern te vinden. Als jij je kern gevonden hebt, kun je ervaren wie jij echt bent en kun je van daaruit een nieuw perspectief op je leven ontwikkelen. Daaruit kun je ook weer een nieuw perspectief krijgen op alles wat jij meemaakt. Je treedt het leven vanaf dat moment op een heel andere manier tegemoet, als het goed is met een opener hart. En dat alles door de hulp van een spiritueel coach!

Gelovig, ongelovig, twijfelend

Zoek jij een spiritueel coach, dan kun jij je misschien afvragen of dit wel iets voor jou is, gezien je eigen achtergrond. Maar kies je voor Equilibre, dan ben je altijd op je plek. Deze spiritueel coach is niet gebonden aan een bepaalde religie of levensovertuiging en staat voor iedereen open:

  • gelovig
  • ongelovig
  • twijfelend

Doordat er kennis is van alle religies en levensfilosofieën, zul jij je zeker geholpen voelen. Doel is ook om jou te begeleiden en bij te lichten op jouw levenspad en daar hoort jouw levensbeschouwelijke overtuiging natuurlijk onlosmakelijk bij. Dit is voor veel mensen van groot belang en dit zal dan ook zeker meegenomen worden in het traject. Wil jij meer weten over wat Equilibre jou kan bieden, dan moet je eens kijken op Stukkenbeter.nl. Een hele toepasselijke naam voor de website, want na de hulp van deze spiritueel coach zul jij je inderdaad stukken beter voelen, je zult veel meer in balans zijn en in harmonie met jezelf! Lees meer…


Comments are closed.