Coaching en Workshops

Kom naar pilates in Amersfoort

donderdag, 2-8-2018  

Veel mensen zien pilates als een makkelijke sport, maar als je eenmaal pilates in Amersfoort hebt gevolgd, dan weet je dat dit absoluut niet het geval is. In iedere les werk je hard aan:

  • Spierkracht
  • Flexibiliteit
  • Lichaamscontrole

Zoals je dus wel kunt zien, zijn er een heleboel redenen waarom je echt eens pilates in Amersfoort moet uitproberen. En laat je echt niet misleiden door hoe makkelijk het er uitziet. Omdat je niet de hele tijd aan het rondspringen bent, betekent dat nog niet dat het niet een hele intensieve les kan zijn. Je kunt juist met pilates in Amersfoort een heleboel geweldige vorderingen maken. Je hebt een betere spierkracht en je zult ook al snel merken dat je flexibiliteit er vooruit op zal gaan. Ook krijg je hierdoor veel meer controle over je lichaam. Dit is waarom pilates beoefenaars ook wel eens met dansers vergeleken worden. Met name professionele dansers hebben een heleboel lichaamscontrole. En dat kun jij dus ook krijgen door pilates in Amersfoort te volgen. Met een of twee lessen in de week kun je hier al goed aan werken. Is dit dus ook iets wat jij graag wilt? Dan raden we je aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van Girlpower. Hier vind je uiteraard een heleboel meer informatie over de lessen pilates in Amersfoort.

Meer weten over pilates in Amersfoort

Natuurlijk werk je met pilates in Amersfoort niet alleen maar aan een beter uiterlijk. Het is ook voor je emotionele gezondheid een hele gezonde sport om te beoefenen. Je kunt tijdens de pilates les echt even de tijd voor jezelf nemen. Alle lessen pilates bij Girlpower vinden plaats in een zaal en daarin heeft iedereen zijn eigen mat waarop je de oefeningen uit zult voeren. Hierin wordt je uiteraard begeleid door een opgeleide instructrice die de les op een hele leuke manier zal geven. Ook zal zij er goed op letten dat alle bewegingen en oefeningen goed door je uitgevoerd worden. Dit is namelijk bij pilates in Amersfoort heel erg belangrijk. Wanneer je dit namelijk niet op de juiste manier doet, dan zul je toch minder snel vorderingen maken en je loopt dan zelfs het risico op het oplopen van blessures. Dat is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten en de instructrice zal er dan ook zeker voor zorgen dat de kans hierop zo klein mogelijk is.

Kom een gratis proefles volgen

Dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Girlpower. Een van de medewerkers van deze sportschool voor vrouwen staat je dan graag te woord en kan je uiteraard meer vertellen over alle lessen die ze hier aanbieden. Je bent bij Girlpower daarnaast ook aan het juiste adres voor het doen van fitness. Je kunt bij deze sportschool dus op allerlei manieren aan je lichaam (en geest) werken. Dit is voor een hoop vrouwen erg belangrijk. Vaak is het voor hen de manier om echt even bij te komen van het dagelijks leven. Wil jij dus ook graag weten of pilates in Amersfoort iets voor jou is? Kom dan eens op de website van Girlpower kijken of neem direct contact op. Je kunt dan meteen een proefles boeken. Tijdens deze les kun je dan besluiten of dit wel of niet jouw sport is. Wij zijn er van overtuigd dat het vast iets voor je is!

Lees meer…


Comments are closed.