Coaching en Workshops

Healing in Den Haag bij Yinas

vrijdag, 31-8-2018  

Er zijn dagen of periodes dat je wellicht niet goed weet wat je met jezelf aan moet. Je stemming wisselt, je voelt je dan weer vol van energie, dan weer totaal uitgeput. Je weet gewoon niet waar het vandaan komt. Misschien ben jij iemand die al vele jaren aan zichzelf werkt, maar misschien ben jij ook iemand die hooggevoelig is zonder het te weten. Wanneer we als mensen te lang of regelmatig worden blootgesteld aan negatieve vibraties, dan kunnen we niet thuis blijven in ons lichaam. Veel mensen raken dan in de war, omdat de energie niet meer goed kan stromen. Healing in Den Haag bij Yinas is de manier om weer in contact met jezelf te komen en met je eigen energie. Bij Yinas zullen je chakra’s worden schoongemaakt zodat de energie weer door je lichaam kan stromen. Healing in Den Haag is er voor iedereen die voelt dat er iets niet in balans is. Veel mensen onderschatten de kracht van de eigen energie, en hoe slecht je je kunt voelen wanneer die energie niet in balans is. Healing in Den Haag is een tool die helpt om weer in balans te komen, maar ook kan healing in Den Haag je helpen om je eigen lichaam en verbondenheid met het universum beter te begrijpen. We zijn allemaal onderdeel van het grotere geheel. Maar vaak staan we daar niet bij stil en leven we ons leven van dag tot dag met onze gewoonten en gebruiken. We zijn soms niet in staat om te voelen wat er speelt, omdat we het contact met ons onszelf kwijt zijn geraakt. Sommige mensen zijn zo ver verwijderd van hun intuïtieve zelf, dat er klachten ontstaan en soms zelfs ziektes. Het fysieke lichaam en de geest, maar ook alles om ons heen, werkt met elkaar samen. Alles is energie en die wordt uitgewisseld. We groeien in het westen niet op met het concept en de realiteit van energie en hoe belangrijk het is om die energie waar te nemen. Daarom negeren mensen vaak hun gevoel, of hun instinct. Healing in Den Haag kan er voor zorgen dat je weer feeling krijgt met jouw energie en de energie om je heen. Healing in Den Haag is er voor iedereen die: 

  • Graag weer in balans wil komen;
  • Last heeft van moeheid en slecht slapen;
  • Vaak stemmingswisselingen ervaart. 

Healing in Den Haag voor gevoelige mensen

Misschien heb je wel eens gehoord van het begrip ‘hooggevoeligheid’. Wie gevoelig is, zal het soms lastiger vinden zich in de maatschappij staande te houden. We zien veel gevoelige mensen worstelen met banen die niet bij hun passen, of levens die niet zijn ingericht op een manier die goed voor hen is. Healing in Den Haag kan helpen om de weg naar jezelf terug te vinden, door weer te gaan voelen. Door te leren voelen met healing in Den Haag, zal je namelijk weer leren waar jouw grenzen liggen. Je leert weer wat bij jou past doordat je naar je gevoel luistert. ‘Ja’ zeggen tegen dingen die bij je passen en ‘nee’ zeggen tegen dingen die niet bij je passen klinkt simpel, maar voor gevoelige mensen is dat vaak niet zo simpel. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van healing in Den Haag? Neem dan eens contact op via yinas.nl. Je kunt dan rustig de mogelijkheden bespreken en de vragen stellen waar je het antwoord niet op weet. Kies voor jezelf en neem contact op. Een leven in balans is een rijk leven.


Comments are closed.