Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u goede zonwering in Bergambacht?

vrijdag, 5-4-2019  

Ons huis kan in de zomer heel erg warm worden. Dat was vooral het afgelopen jaar heel erg vervelend omdat wij aan huis gebonden zijn en wij dus met het warme weer wegsmolten in ieder vertrek in ons huis. Vandaar dat wij besloten hebben om op zoek te gaan naar goede zonwering in Bergambacht. Wij wonen namelijk in de deze plaats dus leek het ons het beste om met een lokale ondernemer in zee te gaan en om dus te gaan kijken waar wij goede zonwering in Bergambacht konden kopen. Wij zijn toen uitgebreid gaan zoeken en op een gegeven moment waren wij bij vrienden die ons vertelden dat zij ook net zonwering in Bergambacht hadden gekocht. Wij waren diep onder de indruk van hun zonneschermen omdat deze namelijk heel mooi waren, in een heel mooie kleur waren geleverd en toen wij de prijs hoorden, vielen wij helemaal van onze stoel. Dit was alles wat wij nodig hadden en wij hebben daarom ook gelijk gekeken waar zij hun zonwering in Bergambacht hadden gekocht. Zij vertelden ons dat zij dit via de site van sungo-zonwering.nl hadden gedaan. Deze site hebben wij diezelfde dag nog even bekeken en het was ons meteen duidelijk dat wij hier graag mooie zonwering in Bergambacht wilden kopen. Wij hebben daarom meteen onze ramen opgemeten om te bekijken wat wij nodig hadden. Ook hebben wij meteen even door het ruime assortiment gebladerd om te zien welke kleur het meest geschikt was voor ons huis. Zo hadden wij al snel een indruk van wat wij wilden en wij hebben toen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om wat meer technische adviezen in te winnen. 

Deze zonwering in Bergambacht is niet duur

Toen wij eenmaal met de mensen van Subgo-Zonwering in gesprek waren geraakt, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier een goede deal konden sluiten. De medewerker die wij gesproken hebben, heeft ons heel goed weten uit te leggen waar wij rekening mee moesten gaan houden en wat voor ons belangrijk was om in de gaten te houden wanneer het ging over de aanschaf van zonwering in Bergambacht. Wij hebben zijn advies opgevolgd en het was voor ons heel prettig om te merken dat er goed met ons meegedacht werd over de mogelijkheden. De vrouw raadde ons aan om ook te kiezen voor uv-werende schermen omdat deze heel geschikt zouden zijn voor onze situatie. Wij hebben deze raad opgevolgd en zo konden wij uiteindelijk heel mooie zonwering in Bergambacht kopen. Deze is inmiddels al gemonteerd en daar zijn wij uitermate blij mee. 

Ons huis is nu altijd lekker koel

Sinds wij deze zonwering in Bergambacht hebben gekocht en laten aanbrengen, merken wij dat ons huis veel koeler is. Dat is echt een verademing. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan:

  • Dat wij heel erg tevreden zijn over dit bedrijf
  • Wij hier een heel goed zonnescherm hebben kunnen kopen 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op Subgo-Zonwering.nl. Hier kunt u ook foto’s vinden. 


Comments are closed.