Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u goede retail software?

maandag, 22-4-2019  

Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en dat betekende dat wij op zoek moesten gaan naar andere retail software. De retail software die wij namelijk gebruikten was vooral geschikt voor kleine bedrijven en wij waren zo sterk gegroeid dat wij geen klein bedrijf meer genoemd konden worden. Wij merkten dan ook steeds vaker dat wij in de problemen kwamen wanneer klanten bijvoorbeeld producten bestelden via onze site, maar dat wij die producten ook in onze winkel verkochten. Dan moesten wij onze klanten ‘nee’ verkopen en dat wil je natuurlijk niet. Vandaar dat wij gekeken hebben waar wij nieuwe en professionelere retail software konden vinden. Wij hebben daar veel moeite voor moeten doen want als je op zoek gaat naar retail software, dan kom je al snel terecht bij bedrijven die niet de meest handige programma’s verkopen. Vaak willen ze je een compleet systeem aansmeren, maar dat was in ons geval niet nodig. Wij waren vooral op zoek naar losse modules en wij hebben daarom lang gezocht naar een goede aanbieder. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van Nuvolo.com. Deze site hebben wij gevonden toen wij op het internet gingen zoeken naar waar andere bedrijven hun retail software hadden gekocht. Wij merkten al heel snel dat wanneer je met Nuvolo.com zaken gaat doen, je daar nooit spijt van kunt krijgen. Je kunt hier namelijk kwaliteit inkopen zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Genoeg reden dus om te kijken wat dit bedrijf ons allemaal te bieden had. 

Deze retail software was wat wij zochten

Toen wij eenmaal op de site van Nuvolo.com terecht waren gekomen, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier heel goede retail software konden kopen. Je kunt hier namelijk allerlei losse modules kopen en dat was precies waar wij naar op zoek waren wanneer het ging over retail software. Wij hebben daarom gekeken hoe wij met dit bedrijf in zee konden gaan en wij hebben daarom even contact met deze mensen gelegd. Zij hebben ons toen uitgelegd wat in onze situatie het beste was om te doen. Wij vonden dit allemaal heel handige adviezen en wij hebben dan ook de raad van dit bedrijf opgevolgd. Wij beschikken nu over retail software waar wij heel goed mee uit de voeten kunnen en wij merken dat wij ons bedrijf veel beter kunnen overzien. Wij weten nu namelijk precies hoeveel voorraad wij hebben en wij kunnen ook zien wanneer wij weer moeten bestellen. Dat was precies wat wij zochten en wij zijn de mensen van Nuvolo dan ook erg dankbaar voor de geleverde service.

Ons bedrijf is klaar voor de toekomst

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat wij hier voor een goede prijs de juiste software konden kopen. Wij zijn klaar voor de toekomst en dat voor een lage prijs. Kortom:

  • Wij hebben hier goede zaken kunnen doen 
  • Wij zijn heel erg goed geholpen 
  • Wij gaan in de toekomst zeker weer een beroep doen op dit bedrijf 

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan even op de site van dit bedrijf. 


Comments are closed.