Nieuws

Zoekt u een vertaler Nederlands Engels?

donderdag, 16-4-2015  

Bent u op zoek naar een vertaler Nederlands Engels? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u heeft de beste vertaler Nederlands Engels gevonden. Leonne Buur-Haaiman is de beste vertaalster omdat zij al meer dan twintig jaar ervaring heeft met het vertalen van diverse soorten teksten. Zij doet haar werk sinds 1997 en dat doet zij met veel plezier en expertise. Volgens Leonne gaan deze zaken vaak hand in hand. Leonne is beëdigd vertaler. Dat betekent dat zij ook vertrouwelijke vertalingen kan verzorgen. Veel advocatenkantoren zijn gebaat bij het aanstellen van een beëdigd vertaler en dan is dan ook de reden dat in deze branche veel gevraagd wordt naar een beëdigd vertaler Nederlands Engels. Als vertaler Nederlands Engels is Leonne aangesloten bij het NGTV. Dat betekent dat u meer informatie over haar werk op kunt vragen bij het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers. Het bekijken van haar cv is bijvoorbeeld een goede manier om als bedrijf of ondernemer op zoek naar de juiste vertaler inzicht te krijgen in het werk wat reeds gedaan is. Natuurlijk is het belangrijk om wanneer u een vertaler Nederlands Engels in wilt schakelen dat u ook zeker weet dat er goed werk wordt afgeleverd. Vertalen is een vak apart en het is zaak dat dat altijd goed gebeurt. Mocht u meer willen weten over de kosten voor het aanstellen van Leonne, dan kunt u altijd een offerte aanvragen. Het voordeel van het aanstellen van Leonne als vertaler is dat zij niet is aangesloten bij een specifiek vertaalbureau. Daarom betaalt u haar rechtstreeks en hoeft u niets af te dragen. Dat scheelt u flink wat in de kosten. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook geweldig als u kiest voor Leonne als vertaler Nederlands Engels. Wat vertaalt Leonne allemaal voor u?

  • Leonne vertaalt algemene voorwaarden voor bedrijven en organisaties.
  • Leonne vertaalt contracten voor bedrijven, instanties en organisaties.
  • Leonne vertaalt verklaringen en vorderingen voor juristen en advocaten.
  • Leonne vertaalt vonnis en rechterlijk uitspraken van het OM.
  • Leonne vertaalt voor de rechtbank dagvaardingen en oprichtingsaktes.

Goede prijs voor vertaler Nederlands Engels

De beste prijs betalen voor een vertaler Nederlands Engels doet u door de juiste keuze te maken. Hoe maakt u de juiste keuze voor uw vertaler Nederlands Engels? Dat is heel eenvoudig. U maakt de juiste keuze door te kiezen voor Leonne Buur, want zij levert haar teksten altijd op tijd. Met ‘op tijd’ doelt zij op het afgesproken tijdstip. Op het moment dat u contact opneemt met Leonne, zal zij altijd direct antwoorden. Dat is wel zo prettig als u graag snel geholpen wilt worden. Bij Leonne weet u als instantie waar u aan toe bent. Zij heeft haar service en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan en dat is belangrijk wanneer mensen graag willen weten waar ze aan toe zijn. Vertalen is een nauwkeurig werkje en niet iedereen kan zo maar vertaler worden. Zeker als het gaat om teksten waarin veel vakjargon voorkomt zult u een vertaler Nederlands Engels aan moeten stellen die weet waar hij of zij het over heeft en die niet alleen in staat is om een tekst een op een te vertalen, maar die er ook voor kan zorgen dat de vertaling inhoudelijk klopt. Om de vertaling die u wilt laten doen wat betreft lay-out helemaal in tact te houden, werkt Leonne met speciale software. Deze software is belangrijk omdat het er voor zorgt dat de interpunctie en de vorm gelijk blijft. Kies voor de beste vertaler Nederlands Engels en kies voor Leonne, want dan weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt en dat u resultaat kiest voor de beste prijs. U kunt zowel telefonisch als via de mail contact opnemen met Leonne en zij zal u altijd diezelfde dag te woord staan.

Soorten vertalingen

Leonne verzorgt diverse vertalingen. Hierbij moet u denken aan de algemene voorwaarden van uw bedrijf, contracten en overeenkomsten, jaarverslagen en allerhande bedrijfscorrespondentie maar ook teksten op diverse gebieden zoals veiligheid, gezondheid en milieu, verzekeringen en natuurlijk heeft Leonne als vertaler Engels Nederlands vele jaren ervaring in de advocatuur. Financiële, commerciële en juridische vertalingen vallen allemaal onder de expertise van de vertaler Nederlands Engels. Leonne is zeer punctueel en werkt snel en goed. Zij vindt het prettig om te werken als vaste vertaler van bedrijven. De ervaring leert namelijk dat wanneer men een vaste vertaler inschakelt voor diverse vertalingen, de kwaliteit en de vertaling beter en meer consequent is. Dat is dan ook de reden dat bedrijven steeds opnieuw aankloppen bij Leonne als vertaler Nederlands Engels. Wat Leonne dus graag ziet is dat zij opdrachten uitvoert voor terugkerende bedrijven. Zij is een freelancer en geen vertaalbureau en dat betekent dat u minder betaalt. De overheadkosten vervallen immers als u kiest voor Leonne. Leonne heeft plezier in haar werk en mag zichzelf gerust een perfectionist noemen. Dat is een eigenschap die haar in het vertaal vak goed van pas komt. Vele tevreden klanten van Leonne gaven te kennen erg tevreden te zijn over haar werk en haar manier van werken. De beste prijs kwaliteit verhouding en een goede vertaling van de beste kwaliteit; dat is waar u op kunt rekenen als u Leonne inschakelt als vertaler Nederlands Engels.


Comments are closed.