Auto's en Motoren

Zoekt u een goede motorrijschool in Den Haag?

vrijdag, 8-3-2019  

Toen ik laatst een flinke bonus kreeg van mijn baas, heb ik besloten dat dit het moment was om mijn motorrijbewijs te gaan halen. Dit leek mij al jaren leuk, maar ik had het geld nooit beschikbaar om dit te gaan doen en bovendien had ik ook geen tijd. Nu ik volgend daar een lange vakantie kan opnemen, leek het mij leuk om mijn rijbewijs voor de motor de halen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goede motorrijschool in Den Haag. Het viel mij al snel op dat het niet eenvoudig is om een goede motorrijschool in Den Haag te vinden aangezien het aanbod zeer groot is, maar dat de kwaliteit van deze scholen niet altijd perfect is. Ik had geen zin om met iemand in zee te gaan die mij niet heel goed zou kunnen leren rijden en daarom heb ik gekeken welke motorrijschool in Den Haag heel goede recensies had gekregen. Ik kwam op diverse fora terecht en al snel zag ik dat de mensen van RijschoolDelfin.nl een heel goede motorrijschool in Den Haag hadden. De mensen die les hadden gehad bij deze motorrijschool in Den Haag waren uitermate te spreken over deze school en zij werden dan ook op diverse fora bejubeld. Dat was voor mij genoeg reden om met deze mensen contact op te nemen om te horen of ik ook lessen bij hen kon komen volgen.

Deze motorrijschool in Den Haag heeft mij zeer goed leren rijden

Toen ik even contact opgenomen had met de mensen van deze motorrijschool in Den Haag, kreeg ik te horen dat ik altijd welkom was om een keer een proefles te komen volgen. Ik kon op die manier zelf ervaren hoe deze motorrijschool in Den Haag te werk ging omdat zij van mening waren dat ik het beter kon ervaren, dan dat zij mij uitlegden hoe hun lessen werden opgebouwd. Ik vond dit een heel goede aanpak en ik ben daarom snel gaan kijken wanneer ik tijd had om een proefles te nemen bij deze motorrijschool in Den Haag. Ik kon diezelfde week nog terecht en deze les is mij heel goed bevallen. Je rijdt hier namelijk op een goede motor en bovendien was de instructeur van deze motorrijschool in Den Haag heel erg vriendelijk. Het was voor mij dan ook al snel duidelijk dat ik met deze motorrijschool in Den Haag in zee wilde gaan. Ik heb mij meteen opgegeven voor de eerste les en nog geen twee dagen later kon ik al van start gaan.

Bij deze school staat mijn ontwikkeling centraal

Een van de fijne dingen aan deze rijschool, is dat mijn ontwikkeling centraal staat. Ik kan aangeven waar ik nog meer aandacht aan wil besteden en dan richten wij de les op deze vraag. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over deze rijschool
  • ik heb hier heel erg goed leren rijden
  • ik raad deze school aan iedereen van harte aan
  • Rijschool Delfin

Mocht  meer over deze school willen weten, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan surfen.


Comments are closed.