Woning en Tuin

Zelf een vrijstaand huis bouwen

dinsdag, 19-2-2019  

Wilt u verhuizen naar een vrijstaande, grotere woning? Deze kunt u uiteraard vinden op de huizenmarkt, maar wat als geen van de huizen voldoet aan uw specifieke wensen? Dan is het wellicht een idee om zelf een vrijstaand huis te bouwen. Denk dan aan een moderne villa, een woning met voldoende ruimte voor u en uw gezin. Of denk aan een woning die geheel ingericht is op uw leven en werk, met een atelier of werkplaats, met ruimte voor auto’s, paardenstallen of een buitenzwembad. Helemaal zelf een vrijstaand huis bouwen is echter alleen weggelegd voor diegenen met een achtergrond in de bouw of architectuur. Anderen die geen ervaring hebben met woningbouw, zullen een partner in moeten schakelen. Deze kan zorgen voor:

  • Het ontwerp
  • Bouwvergunningen
  • Aannemer en andere uitvoerende partijen
  • Tijdige oplevering
  • Tuinontwerp

Als u dit allemaal in eigen beheer moet doen bent u architect, aannemer en uitvoerder in één. Dat is voor veel mensen te veel gevraagd. Een woning bouwen vergt immers veel kennis van verschillende disciplines, en deze zijn zelden verenigd in één persoon. Neem dan een partner in de arm die alles weet van een vrijstaand huis bouwen.

Vrijstaand huis laten bouwen

Wilt u niet zelf een vrijstaand huis bouwen maar dit laten doen door een ervaren partij? Denk dan eens aan Vroom als uw bouwpartner. Op https://www.vroombouw.nl/vrijstaand-huis-bouwen/ leest u meer over een eigen huis bouwen, in combinatie met Vroom. Vroom heeft ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen in de vrije sector. Uw luxueuze villa kan er al binnen enkele maanden staan. Bovendien kunnen wij met u meedenken over de indeling van uw woning. Ook als u geen enkele ervaring heeft met uw eigen vrijstaand huis bouwen, kunt u dit alsnog doen met hulp van de experts van Vroom. U legt aan ons uit wat uw wensen zijn, en onze experts vertalen dit naar de juiste tekeningen en regelen de partijen die uw huis kunnen bouwen. U wordt door Vroom altijd op de hoogte gehouden van de vorderingen. Mochten er onverhoopt aanpassingen moeten komen in het bouwschema, dan bent u ook de eerste die dit weet. Vroom staat bekend om tijdige oplevering van woningen. U blijft bovendien altijd binnen budget, als u ervoor kiest een vrijstaand huis te bouwen samen met Vroom. Maak ook kennis met onze werkwijze en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Bouwprojecten in 2019

De bouw kampt de laatste jaren met een tekort aan personeel. Tijdens de crisis van 2008 en later is er veel personeel in de bouw wegbezuinigd. Op dat moment was er immers geen geld voor het bouwen van woningen en kantoren. Op dit moment is er enorme vraag naar woningen, waar de bouw niet aan kan voldoen. Dat zorgt voor grote vertragingen in traditionele bouwprojecten. Als u kiest voor een samenwerking met Vroom komt u hier veel minder mee in aanraking. Een eigen vrijstaand huis bouwen hoeft dan niet lang te duren. De eerste stap bij een vrijstaand huis bouwen is dan ook eenvoudig: u neemt contact op met Vroom en legt uw wensen voor. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en starten we een traject op om uw woning te realiseren. Met de juiste partner is een eigen vrijstaand huis bouwen een mooi project dat binnen de afgesproken tijd af is.  Neem vrijblijvend contact op met Vroom via vroombouw. Hier leest u meer over de projecten die eerder door ons zijn begeleid. Laat u alvast inspireren door onze projecten en maak een afspraak om úw project met ons te bespreken. Wij brengen uw ideeën graag tot leven in 2019!


Comments are closed.