Kinderen en Speelgoed

Zebra tas voor kind

woensdag, 28-3-2018  

Zebra tas kind - Kidsbagsandmore.com | Kidsbagsandmore.com

Is jouw zoon of dochter gek op dieren? Wat dacht je dan van een leuke zebra tas! Het leuke patroon zal geheid aanslaan en zorgen voor veel speelse en blije momenten. Een zebra tas voor je kind is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook gewoon lekker praktisch. Je leert je kind alvast te organiseren en verstandige keuzes te maken. Ze moeten bepalen wat wel meegaat in de rugtas en wat niet. Waarom is een zebra tas voor je kind zo leuk?

  • Origineel cadeau
  • Handig voor spulletjes op school
  • Allerlei verschillende stijlen

Om te beginnen is een zebra tas voor je kind een positief en origineel cadeau. Je komt niet aanzetten met schriften of pennen, producten die vaak toch verbonden zijn aan schrijfwerk, maar met een leuke zebra tas die de kleine overal kan gebruiken. De tas kan mee naar het zwembad, op vakantie of naar een logeerpartij. Dat zijn dus positieve momenten waar jouw cadeau uitstekend van pas komt; een zebra tas voor een kind is dus altijd een schot in de roos! Daarnaast is een tas ook gewoon nuttig. De broodtrommel kan mee naar school en het flesje water zit veilig in een opbergvak. De tas is stevig en duurzaam, waardoor het kind er lang plezier van zal hebben. Het etui met potloden kan eenvoudig mee, en alle leuke merkstiften ook! Hoewel kinderen op de basisschool hun boeken vaak op school hebben liggen, kunnen die eventueel ook mee om huiswerk te maken. Met een zebra tas geef je een kind dus niet alleen een leuk cadeau, maar ook een presentje waar de ouders je dankbaar voor zijn! Ben jij op zoek naar een leuke zebra tas voor een kind? Surf dan eens https://www.kidsbagsandmore.com/merken/zebra-tas-kind/ en bekijk het uitgebreide assortiment. De tassen zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren. Zo weet je zeker dat er altijd iets voor je kind tussenzit!

Zebra tas kind: verschillende stijlen

Houdt je kind van dieren? Dan zijn tassen met zebra print ook te bestellen met dieren erop. Je moet het zo zien: het patroon op de tas is weliswaar van een zebra, maar dat betekent niet dat het product niet leuk bewerkt kan worden. Zo kunnen op een tas met zebra print bijvoorbeeld ook stoere dinosauriërs staan, of juist lieve huisdieren. Waar je kind ook van houdt, voor een ieder is er een geschikt product. Het hoeven overigens niet alleen dieren te zijn die op de tas pronken. Een zebra tas voor een kind kan ook zijn uitgerust met auto’s, dinosauriërs of gewoon met andere leuke vormen. Je hebt een scala aan mogelijkheden! Ga snel naar bovenstaande site en kies een leuk exemplaar uit. Wil je meer informatie over een specifieke tas, of de kenmerken van een model, dan kun je doorklikken op de afbeelding. Je leest dan bijvoorbeeld of de tas verstelbare rugbanden heeft, of hij waterdicht is en ook of er speciale vakken in de tas zijn opgenomen voor waterflesjes. Zo weet je direct of de tas aan jouw verwachtingen voldoet. Wil je aanvullende informatie over een specifieke bestelling, bijvoorbeeld met betrekking tot de levertijd, neem dan contact op met de klantenservice. Zij weten precies hoe dat zit!

De beste aanbieding

Ben je op zoek naar de beste aanbiedingen? Op de site van Kidsbagsandmore vind je een groot aanbod afgeprijsde artikelen. Daarbij gaat het niet alleen om leuke tassen, maar ook om koffers, etuis en lakens. Kom dus snel langs en bekijk wat jij kunt besparen! Afgeprijsde artikelen zijn van sterke stof en gaan lang mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: de producten zijn niet afgeprijsd vanwege hun kwaliteit.  Lees meer…


Comments are closed.