Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u meer weten over een vaststellingsovereenkomst en de WW?

woensdag, 18-9-2019  

Voor werkgevers en werknemers is het niet altijd eenvoudig om samen door een deur te kunnen. Het kan gebeuren dat u in een conflict terecht komt en in dat geval is het belangrijk om tot een goede oplossing te komen. Veel mensen weten niet wat de mogelijkheden zijn wanneer het gaat over het oplossen van dergelijke conflicten en dat leidt er vaak toe dat een conflict alleen maar groter wordt. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer te komen bekijken wat wij allemaal op onze site gepresenteerd hebben. U kunt op onze site namelijk heel veel informatie vinden over een vaststellingsovereenkomst en de ww. Veel mensen hebben niet in de gaten dat u met een vaststellingsovereenkomst in de ww terecht kunt komen. Dat is echter belangrijk om te weten omdat u anders wellicht zonder reden een heel zwaar conflict kunt starten. Wij hopen daarom dat wij u wat meer informatie zouden mogen verstrekken over de mogelijkheden van een vaststellingsovereenkomst en de ww. Wanneer u namelijk met een vaststellingsovereenkomst in de ww terecht komt, hoeft u dus niet bang te zijn dat u zonder geld komt te zitten. Wij hebben op onze site een hoop interessante informatie gepost waarmee u hopelijk goed uit de voeten kunt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet wat de mogelijkheden zijn. Als u graag even contact met een van onze mensen op wilt nemen, dan bent u altijd welkom om een keer te bellen met een van onze experts. Zij kunnen u alles vertellen over de vaststellingsovereenkomst en de ww. Wij snappen namelijk goed dat u zich niet met een kluitje in het riet wilt laten sturen. Ook voor werkgevers is onze site van groot belang omdat wij namelijk ook laten zien wat u als werkgever kunt realiseren wanneer het gaat over een vaststellingsovereenkomst en de ww. Wij hebben er alles aan gedaan om u kort en krachtig te informeren over een vaststellingsovereenkomst en de ww. Mocht u daarom graag meer over onze diensten willen lezen, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Surf daarom vandaag nog even naar ontslagspecialist.nl. Hier kunt u lezen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. 

U heeft met een vaststellingsovereenkomst recht op ww

Wanneer u niet meer aan het werk bent omdat u ontslagen bent, hoeft het niet altijd zo te zijn dat u geen uitkeringen kunt krijgen. Als u namelijk met een vaststellingsovereenkomst in de ww gaat, is er dus altijd nog een minimaal inkomen te verkrijgen. Aarzel daarom ook niet langer meer en kom snel een keer kijken wat wij over de vaststellingsovereenkomst en de ww op onze site hebben gepost. U zult merken dat wij u niet alleen van de hoed, maar ook van de rand op de hoogte brengen. 

Wij helpen u graag verder

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Mocht u graag met ons in contact willen komen dan raden wij u aan om:

  • Even naar ontslagspecialist.nl te surfen
  • Te lezen wat wij u hier allemaal aan informatie bieden 
  • Ons te mailen of bellen wanneer u nog vragen heeft

Wij wensen u veel succes. 


Comments are closed.