Vakantie en Recreatie

Wilt u graag trouwen in Twente?

woensdag, 1-5-2019  

Toen ik vorig jaar met mijn vriend in Parijs was, kreeg ik de verrassing van mijn leven. Wij stonden namelijk aan de voet van Eiffeltoren, toen hij ineens door de knieën ging en mij vroeg of ik de rest van mijn leven met hem wilde delen. Ik wist niet wat mij overkwam en ik was meteen tot tranen toe geroerd. Natuurlijk wilde ik dat en ik heb hem dan ook mijn ja-woord gegeven. Toen wij eenmaal weer thuis waren, zijn wij meteen gaan kijken waar wij ons feest en ceremonie zouden willen houden. Het is namelijk zo dat wij dit een belangrijke dag wilden laten zijn en dus wilden wij alles uit de kast trekken om er een mooie dag van te maken. Ik wilde graag trouwen in Twente omdat mijn familie hier vandaan komt. Mijn vriend vond het ook een goed idee om te gaan trouwen in Twente en dus hebben wij gekeken waar wij konden trouwen in Twente. Wij hebben veel locaties bekeken, maar wij vonden het moeilijk om een keus te maken. De een had namelijk bepaalde dingen die de andere locatie dan weer niet had en de een was heel duur terwijl de ander weer heel voordelig was. Zo was er voor alles wel iets op te merken en het maakte het dan ook moeilijk om te bepalen waar wij wilden trouwen in Twente. Wij hebben daarom uiteindelijk gekozen om voor de locatie te gaan waar de meeste goede recensies over geschreven waren en dat bleek over DeBebsel.nl te zijn. Deze locatie is ideaal voor wanneer je wilt trouwen in Twente en ik ben daarom ook heel blij dat wij deze locatie hebben gevonden. Hier heb je namelijk alles wat je maar kunt verzinnen wanneer je het hebt over een mooie trouwdag organiseren. Wij hebben daarom meteen contact opgenomen met de mensen van De Bebsel om te kijken wat wij hier allemaal konden boeken. 

Wij kunnen trouwen in Twente van harte aanraden 

Wij vonden het heel prettig om te merken dat de mensen van De Bebsel er alles aan deden om te zorgen dat je voor een goede prijs van hun locatie gebruik kon maken. Het is namelijk zo dat wanneer je met deze mensen in zee gaat, je er zeker van kunt zijn dat het trouwen in Twente als een sprookje zal voelen. Ten eerste is de locatie voor het trouwen in Twente heel erg mooi. Ten tweede doen de mensen van De Bebsel er alles aan om alles tot in de puntjes te verzorgen. Wij wilden onze gasten graag voorzien van een lekkere maaltijd en dat was heel goed te regelen via dit bedrijf. 

Wij zijn klaar voor de grote dag

Wij hebben inmiddels alles geregeld en wij gaan deze zomer elkaar het ja-woord geven. Wij zijn blij dat wij de mensen van De Bebsel hebben ingeschakeld omdat:

  • Wij hier een heel mooie locatie konden huren 
  • Wij heel veel organisatorisch werk aan deze specialisten konden overlaten
  • Wij voor een heel goede prijs een droomhuwelijk konden krijgen

Kijk ook nog even op de site van deze accommodatie voor meer informatie. 


Comments are closed.