Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een ripple kopen?

maandag, 14-10-2019  

Wilt u een Ripple kopen? Dan bent u bij cryptotips aan het juiste adres. Het bedrijf is in 2017 gestart om iedereen wegwijs te maken in de wereld van cryptocurrency. cryptotips is een platform waarom beginnende en ervaren cryptocurrency investeerders  tips en tricks kunnen vinden om de kennis uit te breiden. Er zijn steeds meer mensen die interesse tonen in de Bitcoin en de andere cryptocurrency, hierdoor is het platform ontstaan. Op dit platform wordt gratis informatie aangeboden en wordt niet achter een pay-wall geplaatst of een eBook verstopt. Ook biedt het platform de laatste cryptocurrency nieuws om jou op de hoogte te houden. 

Ripple kopen

Ripple kopen is een digitale valuta dat de afkorting XRP heeft en het is een p2p-betalingsnetwerk. De Ripple wordt veel gebruikt in de financiële sector, het doel is om gesloten financiële netwerken als het ware open te breken.

Maar waar kan je nou de Ripple kopen? De Ripple kopen kan momenteel bij veel Nederlandse brokers. Hierbij kan er eenvoudig met iDEAL, bankoverschrijving of Bancontact betaald worden.

De Ripple wordt steeds populairder onder investeerders. Ripple kopen kan dus een interessante investering zijn als je de mening hebt dat deze munt de bankwezen kan helpen bij financiële transacties. Daarnaast zijn er een aantal interessante voordelen bij de Ripple kopen?

  • XRP kan een transactie in vier seconde versturen
  • XRP kan 1500 transacties per seconde doorvoeren
  • De fee blijft extreem laag, ongeacht de transactie grootte
  • Ripple heeft een sterke community mer veel aanhangers

Ripple kopen is een goede investering omdat het speciaal gemaakt is voor de consumenten en banken. Het is doel is om de payment provider te zijn tussen banken en consumenten. Door de focus te leggen op het bestaande betalingssysteem wordt de Ripple sneller in gebruik genomen en wordt de Ripple kopen dus meer gedaan.. Een ander pluspunt aan het Ripple kopen is dat het voldoet aan alle reguleringen die nu een probleem zijn bij gedecentraliseerde cryptocurrencies. De Ripple kopen heeft dus vele voordelen.

Koersverwachting

in 2017 had Ripple een topjaar dat in 2018 teniet gedaan werd voor Ripple investeerders. De explosieve groei was onnatuurlijk en er kwam opeens veel geld in de markt. In Q2 en Q3 van 2018 zijn de cijfers niet beter geworden en is de Ripple ook enorm in prijs gedaald. In 2019 is er nog steeds geen grote stijging geweest en schommelt de prijs. De voorspellingen van analisten zijn positief. Het zal gaan stijgen, maar niet enorm veel.

Daarnaast begint ook het netwerk achter Ripple steeds populairder te worden en wordt het steeds aantrekkelijker om hierin te investeren. Het is belangrijk om te onthouden dat het netwerk los staat van de coin XRP. De bancaire wereld is dus niet verplicht om deze coin te gebruiken op het netwerk en kan net zo goed andere valuta’s gebruiken. 

Bent u benieuwd naar de cryptocurrency en wilt u graag meer te weten komen over de onderwerpen, neem dan gerust een kijkje op de website crytotips.eu voor meer informatie. Het team is geen financieel adviseur en de informatie op de website is geen financieel advies, het dient enkel om mensen te informeren.

Lees meer…


Comments are closed.