Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een re integratietraject starten?

dinsdag, 23-4-2019  

Mensen die een eigen bedrijf hebben met werknemers, hopen natuurlijk altijd dat hun medewerkers niet ziek worden. Alhoewel het natuurlijk gaat over de gezondheid van uw werkgevers en dit te allen tijde op de eerste plaatst komt, moet u als ondernemer ook kijken naar de gevolgen die een langdurige ziekte van een werknemer kan hebben op het bedrijf. Wanneer deze werknemer namelijk niet meer voor u aan de slag kan gaan, moet u een re integratietraject beginnen waarmee u een oplossing kunt vinden voor het probleem waar u mee geconfronteerd wordt. Mocht u het re integratietraject in goede banen willen leiden, dan staan wij altijd voor u klaar om u te helpen met dit re integratietraject. Wij zorgen er altijd voor dat wij met een goede oplossing komen die zowel voor u alsook voor de werknemer bevredigend zijn. Wij nodigen u daarom uit om een keer te kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen wanneer u een re integratietraject wilt opstarten. Wij staan altijd voor u klaar om te zorgen dat u de juiste handvaten krijgt aangereikt om een passende oplossing te vinden voor uw probleem. Heel veel bedrijven hebben ons reeds ingeschakeld voor een passend re integratietraject en wij hebben daar altijd heel positieve recensies over mogen ontvangen. Mocht u daarom ook graag met ons willen werken, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Hier kunt u zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer op onze pagina mogen verwelkomen. Bij Proficiëntgroep.nl Verzuimbegeleiding staan wij altijd voor u klaar om u te helpen. 

Wij zorgen dat het re integratietraject goed wordt uitgevoerd

Wij snappen dat u als werkgever het beste voor heeft met uw personeelsleden. Het is daarom goed om met ons in zee te gaan wanneer u een re integratietraject wilt opstarten. Wij weten als geen ander hoe wij dit moeten aanpakken en wij zorgen er ook graag voor dat wij tot een oplossing komen die voor beide partijen geschikt is. Wij willen daarom graag met u in contact komen wanneer u met ons een re integratietraject wilt opstarten. Wij willen graag met de betreffende werknemer in gesprek gaan om te horen hoe wij deze persoon het beste zouden kunnen helpen. Op die manier werken wij aan een goede solutie en wij hopen dat dit voor alle partijen goed zal uitpakken. Wij zijn namelijk een onafhankelijke partij waar iedereen een goede oplossing moet kunnen vinden. 

Wij helpen u graag

Mocht u enthousiast zijn geworden over onze mogelijkheden, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Kortom:

  • Wij zorgen voor een goede oplossing 
  • Wij kijken naar het belang van de werkgever
  • Wij houden goed rekening met het belang van de werknemer

Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u van meer tekst en uitleg te voorzien. U kunt ons daarom altijd even bellen of mailen. 


Comments are closed.