Financiën en Verzekeringen

Wil je ethereum kopen?

zondag, 30-12-2018  

Ethereum is de cryptocurrency in opkomst. De meeste mensen die zich niet met cryptocurrencies bezighouden, kennen vooral de bitcoin. Hier is veel media-aandacht rondom geweest. Maar degenen die zichzelf in de cryptocurrency wereld begeven, weten dat de bitcoin eigenlijk al op haar retour is. Veel slimmer is het om ethereum kopen. Ethereum is momenteel de derde grootste cryptocurrency, maar zit ontzettend in de lift. Aan het begin van 2017 was deze munt ongeveer 30 euro waard. Nu, eind 2018 zitten we al op het tienvoudige daarvan! Ethereum is niet zomaar een cryptomunt of digitale valuta, ethereum is stukken veelzijdiger. Ethereum is namelijk ook geschikt voor toepassingen zoals het versturen van berichten, het opslaan van documenten, het vastleggen of voorprogrammeren van transacties en nog veel meer. Er is zelfs een speciale programmeertaal ontwikkeld voor Ethereum. Deze heet Solidity en is relatief makkelijk te leren. Solidity is ‘contract oriented’, dat wil zeggen dat de taal werkt op basis van slimme contracten. Allemaal meerwaarde dus voor wie geïnteresseerd is in ethereum kopen. Ethereum heeft veel potentie om te groeien. Heel veel bedrijven zien het nut in van de zogenaamde slimme contracten waar deze cryptomunt mee werkt. Daarnaast is het platform ook geschikt om een ICO mee te starten. Er zijn al allerlei kant-en-klare applicaties beschikbaar voor Ethereum. Daarnaast zijn er nog oneindig veel mogelijkheden om nieuwe applicaties te ontwikkelen. Het is dus ook de ideale munt voor wie zijn of haar creativiteit kwijt wil. Als je meer wilt weten over verschillende cryptocurrencies, waaronder ethereum, dan kun je terecht bij Cryptotips.

Waarom ethereum kopen als u in cryptocurrencies wilt investeren?

Ethereum wordt ook wel Ether genoemd. Vanwege de vele toepassingsmogelijkheden is er een enorm netwerk ontstaan rondom deze cryptomunt. Grote bedrijven als Samsung en Microsoft hebben dit natuurlijk door en ze zijn samen met een groot netwerk aan bedrijven een samenwerking gestart om Ethereum verder door te ontwikkelen. Het netwerk waarbinnen de transacties (of berichten) worden verstuurd is volledig onafhankelijk, het gaat dus niet via een externe server, maar via alle computers van de leden die deel uitmaken van het netwerk. Omdat deze cryptomunt zo in de lift zit, is het een goed idee om ethereum kopen. Inmiddels zit er een heel team van hooggeschoolde developpers op de cryptomunt Ether. Daarom is de munt de laatste tijd zo snel in waarde gestegen. Het is de populairste cryptocurrency en de groei van het platform gaat razendsnel. De ontwikkelingen gaan bovendien veel sneller dan van haar bekende broertje de Bitcoin. Het is het uitgesproken doel van de ontwikkelaar van Ethereum, Vitalik Buterin, om de eerste in de ranglijst te worden. Natuurlijk wilt u daar niet op wachten. Dit is het moment om op de golf te springen en van e snelle waardestijging van deze munt te profiteren. Het is een hele slimme investering, ethereum kopen, en op de website Cryptotips wordt dit dan ook ten zeerste aanbevolen voor ieder die interesse heeft in cryptocurrencies. Cryptomunten worden gekocht via brokers. Een broker is de Engelse benaming voor een beurshandelaar. Een broker is dus degene die de transactie verzorgt.

Bij welke brokers kunt u ethereum kopen?

Een broker is een tussenpersoon tussen de exhangers en de kopers. Cryptotips heeft een lijst opgesteld van betrouwbare brokers in Nederland en internationaal. Bij deze brokers kunt u allemaal ethereum kopen:

  • Bitvavo
  • Coinmerce
  • Bitcoin Meester
  • LiteBit
  • Anycoin Direct
  • BTC Direct
  • Bitrush
  • Coinbase

Wilt u meer weten over ethereum kopen? Dan kunt u daar alles over lezen op de website cryptotips.eu. De mensen van Cryptotips staan u ook graag ter woord voor advies per email of telefoon.


Comments are closed.