Bedrijven en Bedrijfsleven

Wil je een stelling kopen?

woensdag, 28-11-2018  

Of je nu een particulier bent die een stelling nodig heeft om in de schuur of keuken te plaatsen om alle spullen op te kunnen slaan. Of een bedrijf hebt waar je een magazijn hebt waar spullen opgeslagen moeten worden, of kantoorspullen hebt die ook in een magazijn staan. Een ding is zeker, een stelling is een onmisbaar element. Wanneer je een stelling in een werkomgeving nodig hebt, zijn er ook nog eens eisen waar deze stellingen aan moeten voldoen.

  • Is de stelling ergonomisch?
  • Gaat de stelling lange tijd mee?

Allemaal vragen waar je als werkgever mee kunt zitten. Wanneer je als werkgever hulp nodig hebt bij het uitzoeken en aankopen van een stelling kan je informatie opvragen bij LP Petersen, zij hebben een ruim aanbod met stellingen die ruim aan de eisen voldoen. Hun stellingen gaan lang mee en zijn ergonomisch zodat ze ook nog eens goed zijn voor je werknemers. Ze hebben oplossingen voor elk probleem en stellingen voor elk magazijn. Wil je meer informatie hebben? Dan verwijs is door naar hun website: lppetersen.nl.

Waarom een stelling kopen?

Spullen op de grond opslaan is niet alleen slecht voor de ruggen van je werknemers, of voor je eigen rug afhankelijk van de situatie. Maar als de spullen op de grond gestald worden, kan dat op de langere termijn problemen opleveren. Dit is allereerst belangrijk van wat er opgeslagen wordt, als het voedsel is, is het sowieso al ongewenst in verband met mogelijke muizen. Al vinden muizen papier en andere kantoorspullen ook interessant als ze maar genoeg honger hebben. In voedsel is dat natuurlijk helemaal niet wenselijk, want dan heb je grote kans dat je een grote partij spullen zo weg kan gooien. Het is een feit dat het niet onmogelijk is dat er ook muizen op een stelling klimmen, maar de verleiding is al een stuk kleiner dan wanneer de spullen gewoon direct bereikbaar op de grond staan. Om nog niet te spreken van vocht schade, wanneer er ergens lekkage is, zal water over de vloer lopen, wat dan direct in de producten kan trekken als deze op de grond staan. Allemaal redenen om een stelling te kopen. Wil je een stelling kopen? Kan dat bij de bouwhandel, zeker een goede optie wanneer je de stelling in huiselijke sferen gaat gebruiken. Toch kan het zeker lonen om te kijken naar de mogelijkheden om een stelling te kopen die geschikt is voor bedrijven.

Is het nodig om een nieuwe stelling te kopen?

Wanneer je voor een bedrijf een stelling gaat kopen, is het zeker niet nodig om een nieuwe stelling te kopen. Er zijn prima tweedehands opties tegenwoordig, die je vaak ook nog eens bij een bedrijf aan kunt schaffen die deze voor je nagekeken hebt. Dus ook al is de stelling tweedehands, deze is weer goedgekeurd voor gebruik en je zal er in veel gevallen ook garantie op krijgen. Met andere woorden een stelling kopen hoeft helemaal geen dure zaak te zijn. Het is iets wat een noodzakelijk kwaad is binnen je bedrijf – en binnen je schuur of keuken. Want alle spullen die maar rondslingeren is iets wat niet goed is, rommel vraagt om rommel. Als je het allemaal netjes opgeruimd hebt, zullen mensen minder snel meer rommel maken of achterlaten. En als je ergens geen rommel wilt hebben is het wel in je magazijn. Een netjes magazijn zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden, en dat zorgt er weer voor dat er meer gedaan kan worden in een korte tijd. Investeer in goede stellingen en krijg het terug in werkuren.

Lees meer…


Comments are closed.