Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij zijn zo blij met onze hottube!

dinsdag, 25-9-2018  

We hebben al jaren zitten twijfelen wat we precies wilde voor onze achtertuin. We hebben een leuk tuintje, maar helaas is er geen ruimte voor een zwembad. Een hottube past wel heel goed en toen we laatst bij familie waren die er ook één hadden gekocht zeiden we tegen elkaar, die moeten wij ook. Dus wij op zoek en toen kwamen we op de website van Isbjørn terecht, isbjorn-hottubs.nl. Wat een genot was dat, zeg. Meteen bij de eerste foto’s zaten we bij elke hottube al te watertanden. De éne was nog mooier dan de andere en er is zoveel keuze. Daardoor konden wij precies uitvogelen hoe we de situatie wilde inrichten. Je wilt wel een hottube waar je lang van kunt genieten, niet dan?

De door ons gekozen hottube.

Ik zei gelijk dat ik wilde gaan voor een houtgestookte hottube, maar mijn man wilde eerst even verder krijgen naar de mogelijkheden. Je krijgt immers zoveel keuze. Bij de productinformatie stond onder andere:

  • Houtgestookt
  • Kunststof
  • Binnenkachel
  • Buitenkachel
  • Cylindrische kachel
  • Utenfor
  • Inbouw
  • Thermowood

En meer, zoals trapjes, isolatie en afdekking. Er komt nog best wat kijken bij het aanschaffen van een hottube, maar dat is het ook wel waard. Ik vind het gezellig dat er met hout gestookt wordt. Dat ruikt zo lekker en brengt ook een soort van nostalgie met zich mee. Daarnaast wilde ik ook een houten omkasting. De kuip binnen in de hottube is van kunststof gemaakt, maar het is mooi dat daaromheen een mooie houten uitstraling gemaakt kan worden. Toen moesten we nog wel kiezen voor een binnen of een buitenkachel. Ik dacht eerst dat de kachel binnen in huis kwam te staan, maar dat was niet het geval. Wij hebben vorig jaar een veranda achter het huis laten plaatsen en de hottube zou daar tegenaan komen te staan, dus dat leek mij niet praktisch. Maar toen begreep ik dat het erom gaat of de houtkachel in het bad verwerkt zit of ernaast staat. Er net tussenin kan overigens ook, maar ik vind dus de kachel onderdeel van de gezelligheid. Dat geknisper van het vuur en het hout en het ruikt zo lekker. Vooral in de winter lijkt me dat onwijs gezellig, dus ik heb eigenlijk direct al gezegd dat ik een binnenkachel wilde. Gelukkig was mijn man het daarmee eens. En we hebben gekozen voor de grote variant van vier tot zes personen, zodat we ook af en toe vrienden kunnen uitnodigen om lekker gebruik te komen maken van onze hottube.

De levering, plaatsing en afwerking

Isbjørn levert echt vakmanschap en tegen goede prijzen. Ik moet echt zeggen dat we hier heel erg tevreden over zijn. Wij wonen in Brabant en Nuenen was voor ons de meest dichtbij zijnde locatie van Isbjørn. Daar zijn we in de showroom gaan kijken en ontzettend vriendelijk geholpen. Je krijgt al direct zin om in één van de opgestelde baden te gaan zitten. Wat een genot zeg. Uiteindelijk hebben we daar ter plekke gelijk ook onze hottube besteld. Daarbij werd goed meegedacht over de plaatsing, want wij hadden dus wel gedacht dat het handig was om hem naast de veranda te zetten, maar wij hadden er niet direct over nagedacht of de buren daar last van zouden hebben. Gelukkig dacht de verkoper daar wel aan en bleek het geen probleem te zijn. We hebben van te voren ervoor gezorgd dat de plek waar hij zou komen te staan in orde was en toen was de levering en plaatsing zo geregeld. Ik zit nu lekker in de hottube dit te schrijven. Laptop op de rand, drankje erbij. Heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.


Comments are closed.