Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij vroegen JCpropertycare.nl voor mechanische ventilatie reiniging

donderdag, 9-8-2018  

Bij ons op kantoor hebben wij een groot ventilatiesysteem en daar maken wij altijd heel erg veel gebruik van omdat bij ons op kantoor heel snel een beetje een bedompte lucht hangt. Vandaar dat de ventilatoren altijd volop staan te blazen en dat beviel ons altijd heel erg goed. De laatste tijd kregen echter steeds meer mensen last van hun luchtwegen wanneer wij de ventilator aan hadden staan en wij wisten niet helemaal hoe dit kon. Toen wij op een gegeven moment een keer een klant over de vloer hadden, wees deze ons erop dat wij ons systeem een keer schoon moesten maken want het was echt niet gezond dat wij ons systeem nog nooit hadden laten reinigen. Wij hadden hier inderdaad nooit aan gedacht en vandaar dat wij meteen maar eens op zoek zijn gegaan naar een bedrijf dat wij konden vragen voor mechanische ventilatie reiniging. Wij zijn op het internet gaan zoeken en daar vonden wij een aantal bedrijven die schreven dat ze gespecialiseerd waren in mechanische ventilatie reiniging. Een van deze bedrijven die zei dat ze gespecialiseerd was in mechanische ventilatie reiniging, was JCpropertycare.  Dit bedrijf schrijft op haar site dat het heel goed is in mechanische ventilatie reiniging en daar wilden wij dus graag van profiteren. Wij hebben de mensen van dit bedrijf uitgenodigd om een keer bij ons langs te komen en zij hebben toen gekeken wat zij voor ons konden doen. Wij hadden al heel snel in de gaten dat wij hier met echte professionals te maken hadden, want ze gingen namelijk uitermate grondig te werk. Dat vonden wij zeer prettig om te merken en wij waren dan ook blij dat wij dit bedrijf in de arm hadden genomen. Men vertelde ons dat wij hen eigenlijk al veel eerder hadden moeten inschakelen omdat wij daarmee veel problemen hadden kunnen voorkomen.

Onze mechanische ventilatie reiniging is heel goed uitgevoerd

Toen wij de mensen van JCpropertycare.nl eenmaal lieten zien wat zij moesten doen qua werkzaamheden, vertelden zij ons dat het niet verwonderlijk was dat wij allemaal klachten hadden opgelopen, omdat ons systeem namelijk heel erg vies was. Het was echt de hoogste tijd voor een mechanische ventilatie reiniging en vandaar dat de mensen van dit bedrijf ook meteen voor ons aan de slag zijn gegaan. Wij hadden nooit in gaten gehad dat wij zo hard toe waren aan mechanische ventilatie reiniging, sterker nog; wij hadden nooit gedacht dat wij aan mechanische ventilatie reiniging moesten doen. Ondertussen kon ons systeem eindeloos bacteriën blijven verzamelen en kweken en daar hadden wij uiteindelijk dus last van gekregen. Wij waren dus heel erg blij dat wij de mensen van JCpropertycare.nl hebben uitgenodigd om ons te komen helpen. Wij hebben gezien hoeveel rommel ze uit ons systeem haalden en wij hebben hen meteen gevraagd of wij ook een contract met hen konden afsluiten wanneer het ging over mechanische ventilatie reiniging. Dat was geen enkel probleem en wij hebben daarom afgesproken dat dit bedrijf nu eens in de twee jaar bij ons langs zal gaan komen om de boel grondig schoon te maken.

Alles weer schoon voor een nette prijs

Wij zijn blij dat wij JCpropertycare.nl ingeschakeld hebben en wij raden iedereen aan om ook met dit bedrijf te gaan samenwerken en wel vanwege:

  • het feit dat men snel beschikbaar is om de klant te helpen
  • men over de juiste middelen beschikt om zeer goed te reinigen
  • men heel aantrekkelijke tarieven hanteert voor specialistische diensten

Kijk snel even op de site van JCpropertycare.nl voor meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf.


Comments are closed.