Nieuws

Wiet zaden

maandag, 20-10-2014  

In Nederland verkeren we in de luxe positie dat het wettelijk toegestaan is om zelf met behulp van wiet zaden wiet te kweken. Natuurlijk zijn er wel bepaalde regels aan verbonden, zo is het aantal plantjes dat u mag hebben beperkt en mag u alleen kweken voor eigen gebruik. Maar als u zich aan deze regels houdt, dan is het geen enkel probleem om uw eigen plantjes te kweken. Het is natuurlijk heel erg leuk om met wiet zaden uw eigen stuff te kweken. Het levert u bovendien ook een aantal voordelen op. In de eerste plaats hebt u op deze manier altijd alles bij de hand om uw eigen joint te maken. U hoeft er niet op uit te trekken om naar een coffeeshop te gaan en wat te kopen. Door het opkweken van wiet zaden kunt u altijd een joint draaien wanneer u daar zin in hebt, zonder hiervoor de deur uit te hoeven. In de tweede plaats is het zelf kweken met wiet zaden fijn, omdat u dan zeker weet dat uw joint uiteindelijk helemaal zuiver zal zijn. Als u deze koopt, dan moet u dat natuurlijk nog maar afwachten en garanties zijn er nooit. Maar dus wel als u het zelf gekweekt hebt. In de derde plaats heeft het al voordeel dat u zelf kunt bepalen wat voor soort wiet zaden u kweekt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten rassen verkrijgbaar en allemaal hebben ze zo hun eigen smaak. U kunt de plantjes van uw keuze kweken en zo hebt u altijd uw favoriete smaak bij de hand.

Verschillende soorten wiet zaden

Er zijn dus heel veel verschillende soorten wiet zaden verkrijgbaar. Deze zijn op verschillende manieren in te delen. In de eerste plaats kan er natuurlijk een indeling gemaakt worden op basis van smaak. Dit is natuurlijk een belangrijk aspect. Sommige mensen houden nu eenmaal van een wat zoetige smaak of juist een heel milde, terwijl anderen de voorkeur geven aan een sterke smaak. Hier kunt u natuurlijk uw wiet zaden op uitzoeken. Ook is er een verschil in het effect dat het roken ervan heeft op het lichaam. Terwijl het ene ras zorgt voor een energieke high, zal het andere juist voor een meer ontspannen gevoel zorgen. Ook dit is natuurlijk bepalend bij de aankoop. Een derde punt dat bepalend is bij de aankoop van wiet zaden, is de manier waarop de plantjes gekweekt moeten worden, welke voorkeur voor verzorging en omgeving ze hebben. Er kan dan de volgende indeling gemaakt worden:

  • binnenkweek zaadjes: deze rassen geven de voorkeur aan een stabiele omgeving en kunnen daarom het best binnen opgekweekt worden, aangezien de omgeving daar gestabiliseerd kan worden
  • buitenkweek zaadjes: deze beschikken over ziekte werende eigenschappen en kunnen wel tegen een stootje, wat ze geschikt maakt om ze gewoon in de tuin of in een kas te kweken

Wiet zaden kunnen ook nog op een andere manier ingedeeld worden, namelijk in:

  • regulier
  • autoflower
  • gefeminiseerd

Wat is het verschil nu tussen deze drie? De eerste is, zoals de naam al aangeeft, het gewone soort zaad, ze zijn helemaal puur natuur. Bij autoflower zijn de wiet zaden zo gekweekt dat de planten de lange bloeitijd overslaan en daardoor kunnen ze veel sneller geoogst worden. Met deze soorten kunt u dus veel sneller van uw product genieten. De gefeminiseerde zaden tot slot, zorgen ervoor dat er alleen vrouwelijke planten ontstaan. Waarom is dit nu belangrijk? Omdat mannelijke planten veel minder geschikt zijn om te roken. Ze bevatten namelijk nauwelijks THC en zijn daarom veel minder interessant om te kweken.

Zaden kopen

Stel dat u nu uw eigen wiet zou willen kweken, hoe komt u dan aan de juiste wiet zaden? Hiervoor bent u bij High-supplies.com aan het juiste adres. Zij beschikken namelijk over een zeer ruim assortiment op dit gebied. Een groot voordeel van deze webwinkel is hun zeer handige indeling in categorieën. Zo kunt u meteen kiezen of u op zoek bent naar wiet zaden voor binnenkweek of voor buitenkweek. Of dat u reguliere, autoflower of gefeminiseerde wiet zaden wilt hebben. Dat maakt het zoeken natuurlijk een heel stuk gemakkelijker. Bij iedere soort vermelden ze bovendien heel duidelijk wat voor soort verzorging de plant nodig heeft, hoe deze zal smaken tijdens het roken en wat voor soort effect het roken teweeg zal brengen op het lichaam. Veel mensen hebben nog niet eerder deze plantjes gekweekt en daarom bieden ze op deze website ook heel veel informatie aan over hoe u de kweek het beste aan kunt pakken. Waar moet u op letten, wat moet u wel doen en wat beslist niet? Ook kunt u informatie vinden over hoe u de zaadjes dient te laten ontkiemen en hoe u het gewas het beste kunt oogsten. Dit komt allemaal aan bod op hun overzichtelijke en duidelijke website. Hebt u eenmaal een keus gemaakt uit hun aanbod, dan kunt u de wiet zaden eenvoudig online bij hen bestellen en betalen. Uw bestelling wordt vervolgens discreet naar u verzonden, zodat anderen geen idee zullen hebben wat u besteld hebt. Ondanks dat het in Nederland volkomen legaal is, rust er toch vaak nog een taboe op, waardoor de meeste mensen het prettig vinden om het stil te houden dat zij hun eigen joints opkweken. Wilt u ook zelf wiet kweken en hiervoor wiet zaden kopen? Dan is High-supplies.com dus het juiste adres om naar toe te gaan.


Comments are closed.