Ondernemers en Particulieren

Wespenbestrijding nodig

woensdag, 21-11-2018  

Wespenbestrijding nodigSamen met mijn vrouw woon ik in een klein dorpje in Gelderland. We komen allebei uit het dorp en kennen bijna iedereen hier. Veel mensen vinden dat misschien een beetje saai, maar wij niet. We vinden het fijn dat we veel van ons buren kennen. We merken dat mensen hier veel vriendelijker zijn dan in een grote stad. Wanneer je elkaar op straat tegenkomt, dan groet je elkaar, in de plaats van elkaar te negeren. Mensen helpen elkaar veel meer en weten meer van elkaar. Als er iemand langdurig ziek is, dan zie je dat veel mensen langskomen, eten brengen en vragen hoe het is. De buurvrouw, een vrouw van bijna tachtig jaar, was bijvoorbeeld twee weken geleden van haar fiets gevallen. Toen ik dat hoorde, ging ik meteen bij haar langs. Ik wilde zien of ik haar kon helpen, bijvoorbeeld door boodschappen voor haar te kopen. Maar toen ik daar aankwam, vertelde ze mij dat een buurjongen de dag ervoor voor haar de boodschappen had gekocht en een andere buurvrouw had al eten voor haar gekookt. De mensen in het dorp weten veel van elkaar, dat is soms vervelend, maar vaak ook fijn. Mijn achterbuurman waarschuwde ons deze zomer dat er een wespennest bij het dak zat. We hadden al gezien dat er veel wespen waren, maar wisten niet dat er een nest zat. Toen mijn vrouw dat hoorde, durfde ze niet meer de tuin in. Wij hadden nog nooit een nest gehad en wisten niet of we het zelf konden verwijderen, of professionele wespenbestrijding nodig hadden. De buurman raadde ons aan om professionele wespenbestrijding in te schakelen. Hij vertelde dat zijn zoon een paar jaar geleden ook last had van een nest en dat ze het konden weghalen met professionele wespenbestrijding.   

Hulp bij wespenbestrijding

Ik vroeg aan mijn buurman of hij het telefoonnummer, of misschien de website wist van het bedrijf dat de wespenbestrijding uitvoerde. Hij zou het aan zijn zoon vragen en een uurtje later vertelde hij de website https://wespennestverwijderen.com/wespenbestrijding. Dit was de website van het bedrijf dat zijn zoon geholpen. Ik bezocht de website en zag dat ze gediplomeerde bestrijders in dienst hadden. Ook zag ik dat ze veel goede klantenbeoordelingen hebben, ik had meteen een goede gevoel bij het bedrijf en belde ze op. Het was die dag zondag, maar er werd netje opgenomen en ik werd meteen geholpen. Op de website stond dat ze altijd bereikbaar zijn, maar veel bedrijven kan je dan vaak moeilijk aan de telefoon krijgen. Ik vroeg of ze ons konden helpen met wespenbestrijding en het liefste zo snel mogelijk. Gelukkig hadden ze een lokale wespenbestrijder in dienst en die kon de volgende dag al langskomen. Dit vonden wij erg fijn, want mijn vrouw wilde de tuin niet meer in. Ze was doodsbang dat ze door een wesp gestoken zou worden.

Geen wespennest meer

De volgende morgen kwam er een professional langs voor de wespenbestrijding. Het was een erg vriendelijke man, die precies wist wat hij moest doen. Ik liet hem het wespennest zien en hij ging direct aan de slag. Hij raadde ons aan om binnen te blijven tijdens de wespenbestrijding, want soms kunnen de beestjes agressief reageren. Een paar uurtjes later vertelde deze man ons, dat hij het nest had weggehaald. Als een nest zou terugkeren in de aankomende maanden, dan zou hij langskomen om het gratis te verwijderen, gelukkig was dat niet nodig. Wij raden wespennestverwijderen.com aan voor wespenbestrijding

  • Het bedrijf is altijd bereikbaar, ook op zondagavond
  • De volgende dag kon er al iemand langskomen
  • Dezelfde dag waren wij van ons probleem af
  • Wij kregen een aantal maanden garantie na de verwijdering


Comments are closed.