Auto's en Motoren

We bieden de juiste acculader aan voor ieder vervoersmiddel

donderdag, 2-8-2018  

Wilt u graag een nieuwe acculader kopen omdat de oude lader die u ooit bij uw voertuig dan wel losse accu het begeven heeft? Dan is er maar één webwinkel waar u moet zijn en dat is acculadercenter. Wij bieden u acculaders aan net als accuboosters, omvormers voor zonnepanelen en voertuigen maar ook allerlei accu-accessoires. Klinkt u dat als muziek in de oren maar wilt u wel graag dat u een lader kunt kopen van een topmerk? Een gerenommeerd A-merken dat garant staat voor kwaliteit? U hebt groot gelijk want een inferieur merk accu of acculader betekent doorgaans dat u na een jaar alweer een nieuwe moet kopen. Dat kan niet de bedoeling zijn en daarnaast zult u op de lange termijn beslist een dief van de eigen portemonnee zijn. Het vergt wel degelijk enige voorkennis want welke acculader hebt u nu eigenlijk nodig? Bent u fervent motorliefhebber, hebt u een keur aan oldtimers in de garage staan of zoekt u een acculader voor uw plezierjacht? Wij bieden van 6 Volt tot aan 24 Volt een acculader aan maar daarnaast kunt u ook bij ons aankloppen als u een lithium lader zoekt of een specifieke lader voor uw voer- en dan wel vaartuig. Om het u eenvoudiger te maken zijn er diverse mogelijkheden om uw zoekgebied te verkleinen:

  • Maak gebruik van de ingebouwde zoekbalk,
  • Zoek op categorie zoals type lader, merk dan wel accessoire,
  • Of vraag het aan ons. Wij zoeken graag de juiste acculader bij de juiste accu zodat een miskoop niet kan plaatsvinden.

Weet u welke acculader u eigenlijk nodig hebt?

Het moge duidelijk zijn dat een object vinden dat past bij uw doeleinde en dus bij uw accu niet zo heel lastig is. Het meest prettige hieraan is misschien nog wel het feit dat u dit thuis vanachter de pc of laptop kunt uitzoeken. Dit kan achter uw bureau, op de bank en zelfs in bed met de tablet nog uitgezocht worden. Hebt u vervolgens een keuze kunnen maken? Log dan in op een bestaand profiel of mak een gratis profiel aan. Dat is handig als u in de toekomst nog eens een bestelling wilt maken. Maar het is zeker niet een voorwaarde. Vul uw gegevens in zoals naam, adres en contactgegevens en betaal de uitgekozen acculader digitaal met behulp van iDEAL, uw creditcard of een andere betaalservice. Wij zetten vervolgens alles op alles om zo snel mogelijk te leveren. Dat betekent meestal dat u het pakketje de volgende werkdag al in huis hebt. Het is overigens ook mogelijk om de bestelling te plaatsen waarna u het op afspraak kunt afhalen in ons magazijn in IJsselstein, Utrecht. U vindt er tevens een demonstratiehal zodat u de acculader kunt bekijken en testen. Mocht u uw bestelling thuis ontvangen maar zich toch hebben bedacht dan hebt u maar liefst 20 dagen bedenk- en retourtijd.

Als u vandaag bestelt dan zult u het morgen al in huis hebben

Wist u dat wij alle bestellingen gratis bij een aankoopbedrag boven de 50 euro binnen zowel Nederland, België als Duitsland? Tel uit uw winst, zowel qua reistijd, reiskosten, bezorgkosten en bestel vandaag nog. Het staat u geheel vrij om de klantenservice even te bellen tijdens kantooruren net als het sturen van een e-mail. We helpen u graag verder, bijvoorbeeld als u een omvormer zoekt van 220 Volt naar het voltage dat geschikt is om de accu mee op te laden. Het zal in ieder geval niet veel langer meer duren voordat u weer op pad kunt gaan met uw geliefde boot, motor, scooter of auto! Kijkt u ook eens op acculadercenter.nl.


Comments are closed.