Auto's en Motoren

Wat kan een sloopauto nog kosten?

maandag, 18-2-2019  

Wat kan een sloopauto nog kosten?Is uw auto afgekeurd? Dan komt er vaak een hoge kostenpost bij kijken. U moet uw dealer betalen voor de apk-keuring en dan moet u nog van uw sloopauto af. Wist u dat dit juist geld kan opleveren? Wel als u voor sloopautoverkopen.com kiest. Want Sloopauto Verkopen haalt uw sloopauto geheel kosteloos en naar afspraak op terwijl u er nog een fors bedrag voor kunt krijgen. Wacht daarom ook niet langer maar laat ons weten om welk model en type het gaat. Op basis van deze gegevens kunnen we bepalen hoeveel uw auto nog waard is. Want er zitten erg veel materialen die kunnen worden hergebruikt. Denk alleen al aan al de koper bedrading. En wat te denken van puur schroot? De carrosserie zal uiteindelijk worden platgedrukt. IJzer, staal en andere metalen worden hier vervolgen weer uit gewonnen door uw sloopauto om te smelten. Omdat de boordcomputer in een hedendaagse wagen een grote rol speelt bevinden zich er ook allerlei kleine edelmetalen en weinig voorkomende stoffen. Zelfs dergelijke afvalproducten kunnen tegenwoordig uit uw sloopauto gehaald worden. Dus tel uit uw winst want met het geld dat u van ons krijgt in combinatie van onze snelle handelingen zult u spoedig kunnen investeren in een nieuwe auto. Terwijl u indirect dus ook iets terug doet voor het milieu. Uw oude wagen krijgt een tweede leven, een groot percentage wordt hergebruikt en u kunt een auto kopen die minder milieuvervuilend is. Het moge dus nu wel duidelijk zijn dat u ons beslist even moet opbellen voor meer informatie, een indicatie van de prijs of misschien wel om direct een afspraak voor het afhalen in te plannen.

U hebt een sloopauto, wat kunt u hier nog mee doen?

In drie eenvoudige stappen bent u al van uw sloopauto af. Vergeet daarom niet om onze site te bookmarken en het telefoonnummer op te slaan, u weet immers maar nooit wanneer u ons nodig hebt. Als u al een oude auto hebt waar erg veel aan moet gebeuren dan zal het u niet zo verbazen wanneer de garagehouder uw auto afkeurt. Maar het kan ook zo zijn dat uw auto total loss is door een aanrijding. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Laten we hopen dat het met u en uw gezin voorspoedig gaat. Wel wilt u dan zo snel mogelijk van de ontstane sloopauto af. En dat is wederom waar wij om de hoek komen kijken. U kunt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen.

  • Bel ons gerust even op. Ieder moment van de dag schikt ons.
  • Wij halen op afspraak uw auto op en garanderen hierbij een landelijke dekking.
  • Ook krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs zodat u dit zelf niet meer hoeft te regelen.
  • En uiteraard betalen we u direct uit, in contanten.

Met dat geld kunt u vervolgens direct weer investeren in een nieuwe moderne en veilige auto.

Bel snel zodat u spoedig in een nieuwe auto kunt investeren

Hebt u nog enkele vragen over het ophalen van uw sloopauto verkopen? Ook dan kunt u ons vanzelfsprekend bellen. Zoals we al aangaven maakt het voor ons niets uit waar u woont of waar de sloopauto zich bevindt. We halen het op langs de snelweg, bij u voor uw huis, bij uw garage of elders. Ten slotte willen we u er op wijzen dat het sinds kort mogelijk is om een taxatie per WhatsApp op te vragen. Erg handig als u ook enkel foto’s van de auto hebt. Stuur ze direct mee en ontvang ons bod binnen enkele uren.


Comments are closed.