Bedrijven en Bedrijfsleven

Wat is een goede prijs voor een warmtepomp?

woensdag, 7-8-2019  

Begin dit jaar heb ik een bedrijfspand voor mijn bedrijf gekocht en ik wilde graag onderzoeken of ik op een milieuvriendelijk en zuinige manier de energie kan opwekken. Mijn bedrijf is de laatste twee jaar snel gegroeid, waardoor het te groot werd voor het vorige pand. Het leek mij verstandig om de energie groen op te wekken, maar ik moest dan wel weten wat de prijs voor een warmtepomp en zonnepanelen waren. Via The Sunshine Company kreeg  ik snel een antwoord op mijn vraag en dit bedrijf kon de warmtepomp en zonnepanelen voordelig plaatsen. De laatste vijf jaar heb ik een klein pandje gehuurd op een industrieterrein bij mij in de buurt. Samen met drie werknemers werkte ik in dit pand, maar door de groei werd het pand te klein. Voornamelijk de laatste twee jaar zien is het bedrijf hard gegroeid, waardoor wij veel meer ruimte nodig hebben voor onze producten. Ik had verschillende panden in de buurt bekeken en besloot om een van de panden te kopen. Het pand was al wat ouder en moesten wij verbouwen, maar nu voldoet het wel aan mijn wensen. Het idee is dat wij hier vele jaren kunnen blijven en dat er genoeg ruimte is om door te groeien. Hierdoor wilde ik onderzoeken of wij voordelig en milieuvriendelijk onze energie konden opwekken. Ik wilde graag weten wat de prijs voor een warmtepomp en zonnepanelen was en of het verstandig was om ze te laten plaatsen. Voordat wij met de verbouwing begonnen, ging ik op zoek naar een expert in groene energie. Ik wilde graag advies over de verbouwing, zodat wij het direct goed konden aanpakken. Ik wilde ook graag de prijs voor een warmtepomp en zonnepanelen weten, zodat wij de terugverdientijd konden berekenen. Als de terugverdientijd gunstig was, dan wilde ik alles laten plaatsen.

Een goede prijs voor een warmtepomp en zonnepanelen

Wat is een goede prijs voor een warmtepomp?Online zocht ik naar bedrijven die mij advies konden geven en vond als snel de website van The Sunshine Company. Dit bedrijf heeft veel ervaring en kon mij precies vertellen hoe de subsidies werken en wat de prijs voor een warmtepomp en zonnepanelen zou zijn. Ik had een goed gesprek met een van de adviseurs en hij legde mij uit wat ik het beste kon doen en welke producten de beste keuze zouden zijn. Ik kon voor een goede prijs de warmtepomp en zonnepanelen kopen en de verwachting is dat wij dit binnen zeven jaar terugverdienen. 

Al onze energie wordt groen opgewekt

Sinds twee maanden staan de zonnepanelen en de warmtepomp op het dak van het pand en wordt onze energie groen opgewekt. Wij hebben het grootste gedeelte van onze energie overdag nodig, waardoor de zonnepanelen ideaal voor ons zijn. De warmtepomp zorgt dat het pand goed verwarmt wordt. Ik ben blij dat wij onze energie op een milieuvriendelijke manier opwekken en bespaar ook nog eens op de kosten. Voor het aanschaffen van een warmtepomp en zonnepanelen raad ik The Sunshine Company aan.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met groene energie
  • Ik kreeg goed advies van een van de adviseurs
  • Ik kon voor een goede prijs een warmtepomp en zonnepanelen aanschaffen
  • Al onze energie wordt groen opgewekt en wij besparen op kosten


Comments are closed.