Ondernemers en Particulieren

Wat is een akoestisch plafond?

zaterdag, 27-4-2019  

Tegenwoordig wordt er bij nieuwbouw of renovatie in huizen of kantoren gewerkt met harde materialen, denk aan betonmuren, tegelvloer of pvc vloer. Hierbij is er een grote kans op een galm of echo. Kunt u uw radio of tv niet goed horen door andere geluiden in uw huis? Dan is het aan te raden om een akoestisch plafond te nemen, waarbij marcelwesseling.nl garandeert dat de galm zal verdwijnen.

Wat is een akoestisch plafond?

Marcel Wesseling is een specialist in het installeren van een akoestisch plafond. Het akoestisch spanplafond dat ze installeren, is een geweven doek waarin ontelbaar veel microperforaties inzitten. Deze microperforaties zijn zo klein, dat ze voor het blote oog niet zijn te zien. De achterkant van het spanplafond is voorzien van een dun laagje rubber. Om de galm weg te krijgen, monteren ze eerst een akoestische isolatiedeken aan het bestaande plafond. Deze akoestische deken is gemaakt van polyester en is 2 centimeter dik. Wanneer de isolatiedeken is aangebracht, monteren ze het akoestisch spanplafond tussen de wanden. De galm gaat via de wand naar het spanplafond. Vervolgens wordt het door het akoestische plafond en de deken geïsoleerd. Hierdoor heeft u geen last meer van de galm. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het plaatsen een akoestisch plafond? Vul dan het formulier in op de site van Marcel Wesseling en ze zullen ervoor zorgen dat u spoedig een prijsindicatie ontvangt. Als u interesse heeft komen ze vrijblijvend een keer bij u langs om verdere details met u door te nemen.

De voordelen

Bij een akoestisch plafond monteren ze achter het spanplafond onderbouwen. Zo kunt u er verschillende dingen aan bevestigen, zoals:

  • spotjes
  • hanglampen
  • gordijnen

En nog veel meer. Bovendien ziet het plafond er net zo strak en mooi uit als ieder ander plafond. U zult er niet vanaf zien dat het een akoestisch plafond is. Daarnaast is het plafond ook nog gemakkelijk met reinigingsdoekjes schoon te maken. Bent u benieuwd naar wat het eindresultaat van een akoestisch plafond zal zijn? Op de site van Marcel Wesseling vindt u verschillende voorbeelden. Wilt u graag een akoestisch spanplafond? Dan kunt u hem laten plaatsen door Marcel Wesseling en zijn team. Marcel is zelf een ervaren vakman die al meer dan 15 jaar spanplafonds plaatst. Bovendien heeft hij een team van ervaren medewerkers, die elk ook erg goed zijn in het monteren van een (akoestisch) spanplafond. Tevens werkt Marcel Wesseling snel en gaat hij erg precies te werken. Daarnaast zijn alle medewerkers van Marcel Wesseling integer en komen ze afspraken na. Bent u bang voor rommel in huis? Geen zorgen! De medewerkers van Marcel Wesseling ruimen de rommel die zij maken gewoon zelf weer op. Wilt u graag een akoestisch plafond in het echt bewonderen? Dan kunt u langskomen in 1 van hun 2 showrooms. Tijdens uw bezoek kunnen ze u direct over alle mogelijkheden vertellen. U kunt 7 dagen per week de showroom bij PotzWonen bezoeken. Deze vestiging is gelegen aan de Textielstraat 28 te Haaksbergen. Daarnaast kunt u elke laatste zaterdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur onze showroom in hun bedrijfspand bezoeken. Deze zit aan de Metaalstraat 4 in Haaksbergen. Kies dus voor een akoestisch plafond van Marcel Wesseling.


Comments are closed.