Bedrijven en Bedrijfsleven

Waarom wij zijn overgestapt op de perscontainer

vrijdag, 8-2-2019  

Ons bedrijf is in de loop der jaren heel veel gegroeid en dat zorgde ervoor dat wij ook steeds meer afval moesten verwerken. Dat was op een gegeven moment zo’n grote taak geworden, dat wij te weinig ruimte hadden op ons terrein om nog een extra container te plaatsen. Dat was heel vervelend om te merken, want onze afvalstroom bleef maar groeien en wij wisten ons even geen raad meer. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onze afvalberg konden verkleinen. Wij meenden altijd dat je in een dergelijk geval meer containers moest aanschaffen, maar wij kwamen een oplossing tegen die vele malen beter was. Wij gingen namelijk op het internet op zoek en toen kwamen wij op een site terecht waar het fenomeen ‘perscontainer’ beschreven werd. Wij hadden nog nooit van een dergelijke perscontainer gehoord, maar toen wij ons verdiepten in wat een perscontainer precies was, werd het ons al snel duidelijk dat dit was wat wij nodig hadden. Wanneer je namelijk een perscontainer koopt, kun je deze op je erf zetten en deze zorgt ervoor dat je je container veel beter benut. In de praktijk is namelijk een heel groot deel van de producten in je container, gemaakt van lucht. Gaat u bijvoorbeeld maar eens na hoeveel lucht er in karton zit. Als je deze lucht uit het product kunt krijgen, betekent dat dat je ook heel veel meer ruimte kunt genereren in je container. Dat was precies wat wij nodig hadden omdat wij op deze manier de ruimte die wij hadden, efficiënter konden gebruiken. Dat was precies wat wij nodig hadden. Wij hebben daarom meteen gekeken naar waar wij een dergelijke perscontainer zouden kunnen krijgen. Wij kwamen op deze wijze terecht op de site van Afvalperscontainer.nl. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, kun je hier allerlei nuttige informatie vinden over de perscontainer.

Dankzij de perscontainer kunnen wij meer afval kwijt

Toen wij eenmaal op Afvalperscontainer terecht waren gekomen, was het ons al snel duidelijk dat wij hier een goede perscontainer zouden kunnen bemachtigen. Wij zagen dat ze bij dit bedrijf verschillende perscontainers aanbieden. Wij hebben daarom goed geïnformeerd naar de mogelijkheden van iedere container. Het werd ons daardoor al heel snel duidelijk dat wij het beste konden gaan voor de grootste container die aangeboden werd. Wij voorzagen namelijk in de nabije toekomst al meer afval, dus was het goed om daar een perscontainer bij te kiezen die deze vergrootte stroom aan zou kunnen. Wij hebben even contact opgenomen met de mensen achter deze site en zij hebben ons heel goed laten zien wat de mogelijkheden allemaal waren. Wij hebben toen uiteindelijk een bestelling geplaatst en binnen een paar weken, stond onze perscontainer al bij ons op het erf. Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan, want uit ons overige onderzoek bleek dat wij nergens anders een betere perscontainer konden krijgen voor minder geld. Dit was dus een schot in de roos en bovendien hadden wij onze container al heel snel bij ons op het erf staan.

Wij vinden dit de ideale oplossing

Wij zijn blij dat wij hier een container hebben gekocht omdat wij nu veel meer afval kunnen verwerken met dezelfde hoeveelheid containers. Wij laden ze nu echter veel efficiënter omdat wij alle lucht uit het afval persen. Kortom:

  • wij raden deze container zeer aan
  • wij kunnen veel meer afval kwijt
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan even op Afvalperscontainer.nl. Hier vindt u ook foto’s van de beschikbare containers.


Comments are closed.