Woning en Tuin

Waarom wij kozen voor traprenovatie

maandag, 6-10-2014  

Toen wij een aantal maanden geleden een huis hadden gekocht zijn we meteen volop begonnen met de verbouwing. U moet namelijk weten dat wij een baby op komst hebben en we wilden graag dat het huis in ieder geval in grote lijnen af was zodat we ons eerste kindje een warme woning aan konden bieden. In eerste instantie leek het erop dat we niet heel veel hoefden te doen maar hier en daar hadden we wel een aantal tegenvallers. Zo was bijvoorbeeld de trap in een heel slechte staat en dat viel ons heel erg tegen. Wij hadden verwacht dat we deze er geheel uit zouden moeten slopen om hem dan vervolgens te moeten vervangen maar niets bleek minder waar te zijn. Wij konden namelijk ook kiezen voor traprenovatie. Het werd ons namelijk door een goede vriend aangeraden om niet meteen een oude trap te laten weghalen wanneer deze nog heel goed in aanmerking kan komen voor traprenovatie. Ik kan u wel vertellen dat ik niet eens wist dat traprenovatie mogelijk was en daarom heb ik deze persoon, die mij deze tip gaf, eerst maar eens even om wat meer uitleg gevraagd over traprenovatie. Hij vertelde mij dat er heel veel mogelijk was en dat dat allemaal heel lang zou gaan duren wanneer hij dat allemaal aan mij uit zou moeten gaan leggen. Omdat ik op dat moment ook niet heel veel tijd had heb ik hem gevraagd of hij nog tips voor mij had die het mij mogelijk zouden kunnen maken om dan op een andere manier wat te weten te komen over traprenovatie. Hij vertelde mij dat ik meer details over traprenovatie kon vinden op het internet. Dit was iets waar ik ook echt iets mee kon en daarom heb ik hem hier heel hartelijk voor bedankt. Ik vind het namelijk heel fijn om te merken dat je vooruit komt in het leven en met dit advies was ik weer een stapje dichter bij mijn doel gekomen. Wat wil een mens nog meer? Je moet elkaar toch een beetje helpen in het leven want anders is er ook niets aan. In de volgende alinea zal ik u wat meer over mijn ervaringen vertellen.

Traprenovatie bespaart een hele hoop geld

Ik kan u inmiddels wel vertellen dat wanneer je kiest voor traprenovatie je een hoop geld kunt besparen. Het is namelijk zo dat wanneer je je trap geheel moet vervangen je veel meer kosten moet maken om alles weer een beetje fatsoenlijk te maken. Wanneer je kiest voor traprenovatie dan heb je dit allemaal niet en dat is iets waar je veel voordeel van kunt hebben. Zo hebben mijn vriend en ik vele honderden euro’s kunnen besparen door te kiezen voor traprenovatie. Dat is echt een grote meevaller geweest. Wij hadden daarnaast ook nooit gedacht dat wij onze trap voor zo weinig geld weer in perfecte staat zouden krijgen. Afijn, ik loop een beetje op de zaken vooruit want ik had in de voorgaande alinea beloofd dat ik hier wat meer zou vertellen over hoe ik meer informatie inwon over traprenovatie. U moet weten dat ik dit gedaan heb via Google. Ik ben altijd een groot fan van deze zoekmachine omdat het in zo’n korte tijd zo ontzettend veel resultaten weet te vinden. Dat doe ik deze zoekmachine echt niet na, dat zult u waarschijnlijk wel kunnen begrijpen. Het is daarom ook dat ik ook voor mijn zoektocht naar informatie over traprenovatie ging kijken op Google. Ik kan u wel vertellen dat ik hier alles gevonden heb waar ik naar op zoek was en dat het mij heel goed bevallen is om hier een zoekopdracht te doen. Op die manier kun je namelijk in een heel kort tijdsbestek heel veel interessante dingen aan de weet komen die je anders allemaal nooit had geweten. Dat je daar uiteraard je voordeel mee kunt doen lijkt mij logisch. In de laatste alinea van deze tekst wil ik graag nog een woordje wijden aan de goede service zoals wij die van dit bedrijf hebben mogen ontvangen. Ik kan u nu al verklappen dat dit bedrijf onze traprenovatie als geen ander heeft weten uit te voeren.

Wij zijn zeer enthousiast over het eindresultaat!

Inmiddels is bij ons de traprenovatie uitgevoerd en ik kan u vertellen dat zowel mijn vriend als ik, heel erg tevreden zijn over het eindresultaat. Wij zijn beide van mening dat wij geen betere keuze hadden kunnen maken dan de keus voor traprenovatie. Ook mensen die bij ons over de vloer komen loven onze trap en zijn vol verbazing wanneer ze horen dat wij dit hebben weten te realiseren door middel van traprenovatie. Laatst was er zelfs iemand bij ons over de vloer die zo enthousiast was over de traprenovatie zoals hij die bij ons had gezien dat hij meteen een offerte heeft laten maken voor een traprenovatie bij hem thuis. Dan kun je dus wel nagaan dat mensen hun complimenten ook echt menen en dat vinden wij dus heel fijn om te merken. Wij kunnen er nu dus wel zeker van zijn dat onze baby binnenkort in een huis terechtkomt waar in ieder geval een goede trap is. Om alles dus even kort samen te vatten zou ik dus graag willen zeggen dat:

  • ik heel erg tevreden ben
  • wij veel geld wisten te besparen
  • wij dit bedrijf aan werkelijk iedereen van harte aan kunnen bevelen


Comments are closed.