Nieuws

Waarom ik zo van lasergame houd

maandag, 24-11-2014  

Ik denk dat ik zo ongeveer tien jaar oud was toen ik met een vriend van mij voor het eerst in aanraking kwam met lasergame. Ik was vroeger ontzettend verslaafd aan computerspelletjes en dat vonden mijn ouders wel eens een beetje vervelend. Het is immers niet de meest actieve vorm van je vrije tijd doorbrengen en je zag dan ook dat ik zienderogen kilo’s aankwam. Om hier verandering in aan te brengen hebben mijn ouders gezocht naar mogelijkheden om mij een beetje in beweging te krijgen. Van een goede kennis van hen hoorden zij toen over lasergame. Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn moeder mij altijd vertelde dat zij in eerste instantie dacht dat het lasergame echt helemaal niet geschikt voor mij zou zijn. Ze zag het namelijk helemaal niet voor zich dat ik geïnteresseerd zou kunnen zijn in lasergame en daarom heeft ze de folder, die ze ergens had gekregen, eerst een tijdje in huis laten slingeren zonder er verder echt iets mee te doen. Toen ik deze folder zag waarin uitgebreid werd beschreven wat lasergame was, was ik meteen enorm onder de indruk. Dit was echt iets wat mij heel erg leuk leek en toen ik vol enthousiasme met de folder over lasergame in mijn hand naar mijn moeder liep was ze dan ook erg verbaasd. Ze had niet verwacht dat ik lasergame leuk zou vinden omdat ik niet echt van het toepassen van geweld was. Toen ze echter zag hoe enthousiast ik was over lasergame en ik maar bleef aandringen dat ik dit echt heel graag een keer wilde gaan doen heeft ze besloten om eens te kijken of ze ergens een leuk arrangement voor mij kon vinden. Zo gezegd zo gedaan, ik vermoed dat ze gewoon via internet heeft gezocht op ‘lasergame’ en op die manier met het een en ander is komen aanzetten. Ik vond het allemaal fantastisch en een paar weken later stond ik met een vriend van mij een potje lasergame te doen op een, achteraf bekeken, uiterst eenvoudig parcours.

Met lasergame even de zorgen aan de kant zetten

Sindsdien ben ik altijd groot fan gebleven van lasergame. Ook die vriend waarmee ik mij eerste potje lasergame speelde was meteen gegrepen door het spel. Wij hebben toen afgesproken om zo vaak mogelijk lasergame te gaan spelen en die traditie duurt tot op de dag van vandaag voort. Wij gaan iedere maand met een hele groep mensen het parcours op voor een spannend potje lasergame. Sinds jaar en dag boeken wij onze arrangementen altijd via Light-Strike.nl. Het is namelijk zo dat je hier voor heel weinig geld een onvergetelijke avond kunt beleven. Dat is natuurlijk wat iedereen graag wil en daarom is het voor ons ook duidelijk dat wij nooit ergens anders een arrangement zullen aanschaffen dan via Light-Strike.nl. Iedere maand beleven wij hier weer een topavond en kunnen wij al onze zorgen even heerlijk aan de kant zetten. Het is dan ook daarom dat ik iedere maand weer uitkijk naar deze leuke avond met de jongens. Nog vaak denk ik terug aan het moment dat ik mijn moeder liet merken dat ik erg geïnteresseerd was in lasergame en dat zij eerst dacht dat dit helemaal niets voor mij zou zijn. Achteraf moet ik vaak aan dit moment denken. Inmiddels is mijn moeder overleden en heeft ze niet meer mee mogen maken dat ik nu iedere maand met mijn vrienden een potje lasergame speel maar ik denk dat ze het fantastisch zou vinden. Mijn voorliefde voor computerspelletjes was ook meteen geheel verdwenen en ik werd veel actiever. Het is namelijk veel leuker om fysiek een spel te spelen dan wanneer je dit vanuit je luie stoel moet doen. Kortom, ik kan niet anders zeggen dan dat ik groot fan ben van lasergame. In de laatste alinea wil ik graag nog het een en ander vertellen over de service zoals Light-Strike.nl ons die iedere maand weer opnieuw aanbiedt.

Goede service tegen bodemprijzen

Toen ik eenmaal de site van light-strike.nl was tegengekomen was het mij meteen duidelijk dat je hier moest zijn wanneer je op zoek was naar een avondje lasergame. Je kunt via Light-Strike.nl namelijk heel eenvoudig en voor weinig geld een prachtig arrangement boeken. Wij doen dit, ik gaf het in het voorgaande al reeds aan, dus iedere maand en dat verveelt werkelijk nooit. Het parcours is hier namelijk ontzettend goed gemaakt met allerlei mogelijkheden om je te verschuilen waardoor het nooit saai wordt. Kortom, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die ook graag eens een potje zou willen spelen. Deze firma biedt hoogwaardig vermaak voor jong en oud en zorgt er altijd weer voor dat je een topavond beleeft. Ik heb dat al zo vaak mogen ervaren dat ik wel recht van spreken heb naar ik meen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je kunt profiteren van groepskorting wat betekent dat hoe groter je groep is, hoe meer geld je kunt besparen. Dat is natuurlijk iets wat heel erg leuk is en waar ik altijd graag gebruik van maak. Kortom, ik kan daarom denk ik wel stellen dat wanneer het gaat over dit spel via Light-Strike.nl:

  • je hier zeker kunt zijn van een topavond
  • je voor weinig geld een fantastisch avontuur tegemoet gaat
  • je hier nooit genoeg krijgt van dit fantastische spel

Kortom, kijk vandaag nog even op de geheel vernieuwde website.


Comments are closed.