Bedrijven en Bedrijfsleven

Waarom het belangrijk is om de juiste verhuisdozen te kiezen

woensdag, 2-5-2018  

Verhuizen kan een stressvolle ervaring zijn. Er is ontzettend veel te doen: het oude huis schoonmaken, klussen, het nieuwe huis inrichten en natuurlijk al je spullen inpakken. Je moet van te voren een juiste inschatting maken van het aantal verhuisdozen die je nodig hebt. Alle breekbare spullen moeten goed beschermd worden door ze in te wikkelen in beschermhoezen, verhuisdekens of noppenfolie. En dan moet je ook nog je hele inboedel in alle dozen zien te krijgen en de spullen veilig vervoeren naar je nieuwe woning. Dit moet allemaal op tijd gebeuren zodat je de sleutel van het oude huis op het afgesproken tijdstip kunt inleveren. Je wilt dus dat een verhuizing volgens planning en zonder teveel problemen verloopt. Tussen alle bedrijven door wil je dan ook echt niet dat je waardevolle spullen kapot gaan door slechte, uit elkaar vallende verhuisdozen.

Verhuisdozen die bij jouw verhuizing passen

Niet alle verhuisdozen zijn hetzelfde. Soms is het goed om voor een stevigere doos te kiezen. Je kunt maar weinig zware boeken kwijt in een zwakke verhuisdoos want voor je er erg in hebt valt de onderkant eruit en liggen al je spullen op straat. Maar je wilt natuurlijk niet teveel onnodig geld besteden aan top-of-the-range en extra versterkte verhuisdozen om een paar oude cd’s of kleding te vervoeren. Je moet daarom de juiste balans zoeken bij het vinden van geschikte verhuisdozen die passen bij jouw inboedel. De verhuisdozen moeten ook op tijd binnen zijn. Er is al genoeg haast bij een verhuizing zonder op het laatste moment naar extra dozen te hoeven zoeken. Sommige verhuisdozen zijn geschikter dan andere dozen om vaker te gebruiken. Dikker karton gaat langer mee en de kans is kleiner dat de handgrepen scheuren. Een doos met goede handgrepen maakt het tillen van dozen ook een stuk prettiger, vooral wanneer deze te zwaar zijn.

Alle opties beschikbaar en de volgende dag in huis

Www.verhuisdozenstore.nl biedt de perfecte verhuisdozen voor de beste prijzen. Het aanbod bestaat uit:

  • Standaard autolock dozen;
  • Professionele autolock dozen;
  • Premium dozen;
  • Archiefdozen;
  • Boekendozen;
  • Kledingdozen.

De premium dozen zijn ideaal voor spullen waar je extra voorzichtig mee moet zijn. Ze zijn geschikt voor breekbare items, zware artikelen en spullen die goed moeten worden beschermd. De professionele autolock verhuisdozen zijn 7mm dik en dus extra sterk. Ook zijn ze ontzettend eenvoudig opgezet, wat handig is als je veel spullen in weinig tijd moet verhuizen. De shop biedt ook standaard autolock budget dozen voor normale en lichtere spullen. Dit zijn budget dozen die sterk genoeg zijn voor normaal gebruik en zijn super snel in elkaar gezet. Boekendozen hebben een kleiner formaat en zijn handig voor het verhuizen van boeken of andere zware spullen. De archiefdozen zijn nuttig om gemakkelijk en snel documenten in op te bergen. De kledingdoos komt goed van pas als je kreukels in je kleding wilt voorkomen. De dozen beschikken over een kunststof roede, de kleding kan dus netjes ophangen worden in de doos.  In de webwinkel kun je verschillende verhuispakketten bestellen om de juiste combinatie van dozen te ontvangen die bij jouw verhuizing past. En kom je er tijdens het inpakken achter dat je meer verhuisdozen nodig hebt, dan kun je bij verhuisdozenstore.nl voor 15 uur bestellen en ze de volgende dag al in huis hebben. Voor extra verhuismateriaal kun je ook in de webshop terecht. We bieden noppenfolie, inpakpapier, tape, verhuisdekens en matrashoezen. Zo loop je nog minder kans dat je inboedel beschadigd raakt tijdens de verhuizing. Veel succes met de verhuizing!


Comments are closed.