Taxi en Personenvervoer

Voertuigen kopen of verkopen op trucks.nl

Thursday, 6-11-2014  

Voor de inkoop of verkoop van gebruikte vrachtwagens kun je heel fijn terecht op trucks.nl. Deze website is van het bedrijf Hesselink Trucks en daar kwam ik niet heel lang geleden via een zoektocht op internet terecht. Ik zocht al een tijdje naar een bedrijf dat bijvoorbeeld vrachtwagens verkoopt, omdat ik dat met mijn eigen bedrijf nog wel eens nodig heb. Daarnaast vind ik het ook een prettige gedachte dat ik een truck soms juist aan het bedrijf kan verkopen, want ook dat wil nog wel eens voorkomen. Het bedrijf is gevestigd in Saasveld en is natuurlijk mogelijk om een bezoek te brengen op locatie. Maar als je liever online kijkt, bezoek je gewoon de website, want op trucks.nl kun je ook het actuele aanbod vinden. Zo staan er bijvoorbeeld afbeeldingen of foto’s van de beschikbare voertuigen en daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf. Via trucks.nl is de kans dat je zult slagen buitengewoon groot. En als je niet slaagt, kun je op de site aangeven waar je naar op zoek bent en dan gaat het bedrijf voor je op pad om de juiste vrachtwagen (of ander voertuig dat je zou willen) op te sporen. Dat is ontzettend handig, dat staat buiten kijf. Hoe raakte ik eigenlijk verzeild bij dit bedrijf? Oh ja, dat had ik natuurlijk al even genoemd. Ik ben via een zoekmachine op het internet gaan zoeken naar tweedehands voertuigen, en naar met name vrachtwagens en trailers. Het is namelijk voor mijn bedrijf noodzakelijk dat ik af en toe mijn autopark aanvul of juist kleiner maak. En het handige van dit regelen via trucks.nl is dat er ook altijd iemand met me meedenkt. Dat vind ik zelf een zeer fijn idee. Als ik zelf even niet zo snel vind wat ik zoek, gaan zij voor mij op zoek. Bij trucks.nl is namelijk een heleboel mogelijk en dat merk je aan alles. Je kunt op de website van trucks.nl trouwens ook gebruik maken van een speciale zoekfunctie. Dat maakt het zoeken uiteraard gemakkelijker.

Op trucks.nl is het allemaal mogelijk

Zodra je op trucks.nl hebt gevonden wat je zoekt—je kunt van tevoren trouwens een hele serie foto’s bekijken en er staat ook heel veel informatie over de site over voertuigen, zodat je precies kunt zien of het is wat jij bedoelt—daarna kun je contact opnemen met het kantoor of met één van de Hesselinks zelf. Het behoort ook tot de mogelijkheden om iemand aan de telefoon te krijgen die Pools en Russisch spreekt en dat kan natuurlijk ook zeer wenselijk zijn. Wat mij betreft, ik kwam erachter dat je op trucks.nl onder andere de volgende dingen kunt kopen of huren:

  • trekkers
  • vrachtwagens
  • trailers
  • machines

Het behoort overigens ook tot de mogelijkheden om via trucks.nl een voertuig te verkopen. Als je dat wilt, kun je in het daarvoor bestemde formulier je gegevens invullen en een foto toevoegen, plus een beschrijving van het voertuig. Dat heb ik ook wel eens gedaan en dat werkt eigenlijk uitstekend via trucks.nl. Het is eerlijk gezegd een echte aanrader. Ik was al tijden op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat van mij een overtollig voertuig zoals een vrachtwagen of trekker kon overkopen en nu heb ik dat bedrijf gevonden. Hesselink Trucks heten ze trouwens, maar dat had ik wellicht al eerder geschreven. Mijn mening over trucks.nl is dat het een prettige site is met veel informatie over de beschikbare trekkers, trailers, machines en vrachtwagens. En als ik een keer een vraag heb over een specifiek voertuig, dan neem ik gewoon heel eenvoudig contact op met iemand van het bedrijf en dan vertellen ze mij er meer over. Vervolgens kan ik al dan niet beslissen om over te gaan op het kopen van het product. Via trucks.nl is het namelijk allemaal mogelijk. En zoals ik hierboven volgens mij ook al schreef, denkt het bedrijf ook met je mee. Ik heb namelijk wel eens gehad dat ik een voertuig zocht dat ik niet op de site kon vinden. Toen zijn zij voor mij op onderzoek uitgegaan, nadat ik precies had aangegeven wat ik nodig had. Dat is erg fijn.

Goede zaken doen met Hesselink Trucks

Op trucks.nl, wat eigenlijk volledig hesselink-trucks.nl heet, kun je op een prettige manier zaken doen. Als je een gebruikte trekker of vrachtwagen nodig hebt, bekijk je in je eigen tijd op je gemak het aanbod en vergelijk je het een en ander met elkaar. Omdat er op trucks.nl veel informatie staat, kun je bovendien ook al een heel eind komen zonder dat je eerst contact met het bedrijf hoeft op te nemen. Maar zodra je wel contact met ze opneemt merk je dat de samenwerking prettig verloopt. Dat was bij mij in ieder geval zo. Ik kom nu geregeld op trucks.nl om te kijken of het aanbod veranderd is en of er een voertuig bij is gekomen dat bij mijn wagenpark zou passen. De wagens die ze verkopen of verhuren op trucks.nl verkeren voor zover ik heb gezien ook allemaal in goede staat en dat is natuurlijk heel fijn om te weten. Als jij ook op zoek bent naar een tweedehands vrachtwagen of trailer, raad ik je aan eens te kijken op trucks.nl. Het aanbod is bijzonder uitgebreid en de kans van slagen is daardoor erg groot. Nog groter omdat trucks.nl voor je op zoek gaat.


Comments are closed.