Erotiek

Vindt hier de condooms die bij u passen

vrijdag, 9-2-2018  

In uw tienerjaren begon u te experimenteren met seks. Het is uitermate belangrijk om bij uw eerste seksuele ontmoeting condooms te gebruiken. Dat spreekt voor zich maar durft u ze eigenlijk wel te kopen? Ook op latere leeftijd kan het op verzet stuiten bij uzelf. En dat is erg gevaarlijk omdat u kans loopt op allerlei nare seksueel overdraagbare aandoeningen en natuurlijk ongewenste zwangerschap. We hoeven u daar verder niet over te waarschuwen, dat hebt u vast en zeker wel op school geleerd en anders wel van uw ouders. Zoekt u condooms in groten getale en hebt u er helemaal geen zin in om dat in de supermarkt bij u op de hoek te moeten doen? Zoekt u bijvoorbeeld speciale condooms voor anale of orale seks? Wilt u condooms met smaakjes of met glijmiddel? U hebt in ieder geval nog heel wat uit te zoeken. Bij dokterlifestyle.com kunt u dan uw gang gaan. Het is de ultieme website voor al uw seksartikelen. Daarmee bedoelen we trouwens condooms, erectiepillen en natuurlijk glijmiddel. Daarnaast leest u van alles over de producten, over seks en natuurlijk hoe u al die artikelen zo snel mogelijk kunt kopen. Zoek bijvoorbeeld op merk zoals het wereldberoemde Durex, Level Performance of Senserex. Klik op de artikelen die u wilt kopen en geef aan hoeveel pakjes u er tegelijkertijd van wilt bestellen. Dan kunt u uw adres- en contactgegevens invullen en de betaling afronden door middel van het gebruik van iDEAL, PayPal en creditcard.

Voor iedere sekshandeling de perfecte condooms

Per merk bieden we in principe alle producten aan die ze in hun huidige lijn condooms op de markt hebben gebracht. Zoekt u bijvoorbeeld naar bepaalde variaties van Durex? Klik dan op dat merk waarna de producten op diverse manieren kunnen worden weergegeven. Op prijs, alfabetisch of op populariteit. Bij Durex kunt u trouwens aan onder andere de volgende condooms denken:

  • Real feeling en Invisible,
  • Pleasure me, Performa en Tingle me,
  • En de bekende XL Power condooms.

De ene condoom kunt u bijvoorbeeld het beste gebruiken ter bescherming. Het bevat wat glijmiddel om het proces soepel te laten verlopen. Er zijn ook condooms met een smaakje en dus uiterst geschikt voor orale seks. Dan bieden we ook producten voor anale seks aan, bijvoorbeeld met ribbels voor uiterst genot bij beide partners. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Mocht er bij uw favoriete merk een product ontbreken dan zult u het vast en zeker elders kunnen vinden bij een ander merk. Het zal het genot tijdens de seks enkel doen toenemen dus bestel vandaag nog eenvoudig en discreet in onze webwinkel. We hebben vrijwel alle afgebeelde producten standaard op voorraad en dat betekent dat we doorgaans binnen een werkdag al bezorgen.

Meer weten over onze producten? Onze klantenservice staat voor u klaar

Hebt u nog bepaalde vragen over specifieke condooms? Dan kunt u ons uiteraard even een berichtje sturen. Telefonisch en via de mail hebt u de mogelijkheid om hen even aan te schieten. We bieden u een snelle levering en discrete verzending aan in heel Europa terwijl het gehele bestelproces uiterst eenvoudig te voltooien is. Volg ons ten slotte eens via de sociale media. Want op onder andere Twitter, Facebook en Instagram houden we u op de hoogte over nieuwe producten in ons assortiment en natuurlijk scherpe kortingen, misschien wel op de producten die u gebruikt! Volg ons en vergeet niet om een gratis account aan te maken, dat zorgt ervoor dat u een volgende bestelling nog sneller kunt plaatsen.


Comments are closed.