Cadeau en Relatiegeschenken

Vind jij het ook zo lastig om kerstpakketten samen te stellen?

maandag, 29-4-2019  

Dat is verleden tijd. Waar jij vorig jaar als directeur of HR-medewerker nog zat te zwoegen om alles op tijd rond te krijgen, wordt het nu voor je gedaan. Op de website van Kerstpakket Online kun je namelijk geholpen worden. Het is een erg duidelijke en handige website. Veel bedrijven zijn je al voor gegaan en kozen ook voor kerstpakketten van Kerstpakket Online. Het is dan ook niet voor niets dé kerstpakketleverancier van heel Nederland. Zelf heb ik de opleiding HRM gevolgd en ben ik sinds pas werkzaam als HR-medewerker. Er komen allerlei taken op mij af (wat ik ontzettend leuk vind), die ik nog nooit eerder heb uitgevoerd. Erg leuk, maar ook wel een beetje spannend. Zo ook het regelen van de kerstpakketten. Dit werd al meer dan dertien jaar geregeld door dezelfde dame die inmiddels met pensioen is. Nu mag ik het doen en ik mag ook zelf weten wat en hoe. Alleen het budget is vastgesteld.

Kerstpakketten van Kerstpakket Online

Kerstpakketten regelen heb ik nog nooit eerder gedaan. Enerzijds wil ik het personeel graag iets origineels bieden. Anderzijds kies ik liever voor de veilige weg. Ik vind het prettiger dat het grootste deel van de organisatie straks tevreden is met zijn of haar kerstpakket, dan dat ik beloond word voor mijn creativiteit. Met deze gedachte ben ik rond gaan speuren naar kerstpakketten op het internet. Echter wist ik toen nog niet dat een combinatie ook prima mogelijk is: geregelde maar creatieve kerstpakketten! Aangekomen op de website van Kerstpakket Online besefte ik hoeveel mogelijkheden er tegenwoordig wel niet zijn. Zelf werd ik altijd razend enthousiast wanneer ik een kerstpakket kreeg. Het is net dat beetje extra waardering wat veel met mensen doet. Op de website hoefde ik alleen maar mijn budget in te vullen. Hiervoor heb ik samen gezeten met het Management Team. Zij gaven aan dat het budget per werknemer jaarlijks een beetje fluctueert. Het ene jaar krijgt het personeel wat meer dan het andere jaar. Dit jaar zou het beschikbare bedrag per werknemer €30 zijn. Een prima bedrag om wat voor uit te zoeken. Op de website van Kerstpakket Online zijn zelfs al pakketten samen te stellen vanaf een tientje! Ook voor mij waren er dus genoeg mogelijkheden. Van een collega hoorde ik dat de medewerkers vorig jaar niet zo tevreden waren met hun kerstpakketten. Enerzijds vind ik dat iedereen blij moet zijn met wat hij krijgt. Anderzijds begreep ik de frustratie van het personeel. Rond de tijd van de kerstpakketten was er bij de organisatie ook “de week van de vitaliteit”. Daarom was er voor gekozen om gezonde pakketten samen te stellen. Het personeel vond dit erg overdreven. Om die reden heb ik er voor gekozen om nu wel een pakket te kiezen waar ook wat onverantwoorde lekkernijen tussen zitten.

Tevreden personeel

Ik koos voor de kerstpakketten “Wonderful days”. Dit pakket bestaat uit veertien artikelen. Het zijn veel verschillende artikelen, dus er zit voor iedereen wel wat lekkers tussen. Ook een flesje wijn, want deze werd vorig jaar gemist. Ik kreeg de volgende reacties op de kerstpakketten:

  • Een keer wat anders
  • Heerlijke producten
  • Wat was het mooi verpakt
  • Kwalitatief erg goed


Comments are closed.