Cadeau en Relatiegeschenken

Verras je geliefde met een sleutelhanger met foto

woensdag, 18-4-2018  

Het verrassen van je geliefde of een dierbare doe je het beste op een manier die men niet aan ziet komen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger met foto. Het idee is dat je de sleutelhanger voorziet van een leuke, maar vooral persoonlijke, foto. Dus als je ergens met z’n tweeën bent, bijvoorbeeld tijdens een romantische vakantie, vergeet dan niet om een selfie te maken met jullie beide. Ten eerste is het altijd leuk om dat te doen, want daardoor kun je er later weer aan herinnerd worden. Maar een tweede reden om altijd selfies te maken, is omdat je deze later weer kunt gebruiken om je geliefde te verassen. Je kunt immers een sleutelhanger met foto laten maken en daarvoor kun je dan je selfie gebruiken. Het is klein leuk en attent cadeautje waar de ontvanger ook elke dag plezier van heeft. Een sleutelhanger met foto is bijvoorbeeld ideaal om aan je sleutelbos te bevestigen. Dat betekent dat de ontvanger constant herinnerd wordt aan dat moment wanneer hij of zij de sleutelbos te voorschijn haalt. Daardoor wordt het moment en de herinnering elke keer weer geactiveerd als de deur van de woning wordt geopend of als hij of zij de fiets op slot zet. Maar dankzij deze sleutelhanger met foto wordt de persoon in kwestie niet alleen maar herinnerd aan het moment zelf, maar ook aan jou en je attente gebaar. Jij hebt hem of haar immers die sleutelhanger met foto cadeau gedaan. Dat betekent dat jij de foto hebt gemaakt of in ieder geval hebt bewaard en dat je vervolgens aan de slag bent gegaan met die sleutelhanger met foto. Je laat daarmee dus zien dat je aan je geliefde denkt op het moment dat je de foto maakt, op het moment dat je de foto wilt gebruiken voor de sleutelhanger met foto én op het moment dat je er een cadeautje/verassing van maakt. Het is dan ook nooit verkeerd om dat allemaal in een vrij simpel cadeautje te stoppen. Zeker als je weet dat de ontvanger dag in dag uit herinnerd zal worden aan al het bovenstaande. Want als de sleutelhanger met foto inderdaad aan de sleutelbos bevestigd wordt, dan zal de gebruiker elke dag in contact komen met de foto. Mocht je dus een leuke foto hebben en wil je iemand verassen met een relatief eenvoudig cadeautje met een persoonlijke noot, dan kun je terecht op de website van prachtigkado.nl.

Een prachtig cadeau zoals een sleutelhanger met foto bestel je via prachtigkado.nl

Het is natuurlijk niet zo gek dat je een prachtig cadeau kunt bestellen via een webwinkel als prachtigkado.nl. Je kunt via deze webwinkel allerlei leuke artikelen bedrukken. Naast een sleutelhanger met foto, kun je bijvoorbeeld ook denken aan:

  • Mokken
  • Badjassen
  • Puzzels
  • Handdoeken
  • Schorten
  • Bidons
  • Onderzetters

Verder kun je nog vele andere artikelen bestellen. Voor een compleet overzicht kun je dan ook het beste even op de site kijken.

De vele voordelen van prachtigkado.nl

Als je gaat shoppen bij prachtigkado.nl, dan profiteer je uiteraard van vele voordelen. Zo hoef je binnen Nederland vanaf 75 euro bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen. Verder heb je te maken met een zeer snelle service. Als je namelijk voor 16:00 uur bestelt, dan heb je het de bestelling de volgende dag al in huis. Verder is het goed om te weten dat prachtigkado.nl al sinds 2010 een zeer betrouwbare webwinkel is waar je altijd met een goed gevoel kunt winkelen. Dus doe jezelf én de ontvanger een plezier en shop bij prachtigkado.nl.


Comments are closed.