Vrije tijd en Hobby

Verras je gasten met een karikatuur tekenaar

dinsdag, 30-1-2018  

Als er ergens een feestje is of je hebt een jubileum met een stuk of wat gasten, dan is het leuk om de mensen op de één of andere manier te entertainen. Je kunt dan kiezen uit verschillende opties. Sommige van die opties zijn vrij standaard en men zal dan ook niet raar opkijken als je voor die opties kiest. Denk aan een bandje dat muziek speelt of het inhuren van een dj. Andere opties zijn minder conventioneel en zorgen daardoor vaak ook voor net iets meer interesse onder de mensen. Men is niet gewend aan dat soort entertainment en vanwege de originaliteit ontstaat er vanzelf een zekere nieuwsgierigheid. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een goochelaar. Iedereen kent natuurlijk goochelaars van tv, maar het wordt niet vaak gebruikt als entertainment. Juist daarom is het zo verassend en als het een goede goochelaar betreft die het publiek ook weet te bespelen, dan is succes eigenlijk altijd wel gegarandeerd. Verder is het belangrijk dat de goochelaar past bij het publiek. Als je weet dat je met mensen te maken hebt die zoiets weinig waarderen, dan kun je beter voor iets anders kiezen. Een andere goede originele optie is het inhuren van een karikatuur tekenaar. Je kent de karikatuur tekenaar vast wel van vakanties waar je deze artiesten vaak op straat tegen komt. Maar je kunt een karikatuur tekenaar natuurlijk ook gewoon inhuren. Hij komt dan langs en kan verschillende mooie tekeningen maken van alle gasten. Als je een goede karikatuur tekenaar inhuurt, dan zullen alle tekeningen uniek zijn. Geen mens lijkt immers op de ander, maar we hebben wel allemaal herkenbare eigenschappen en overeenkomsten. Die worden juist door een karikatuur tekenaar benadrukt. Dat leidt al snel tot leuke en vooral humoristische tekeningen. Daarnaast is het leuk om een karikatuur tekenaar in te huren, want tijdens het tekenen van een portret, kunnen de andere gasten toekijken en alvast zien wat er op papier verschijnt. Tevens kunnen zij uitkijken naar hun beurt en dus houdt je de aandacht ook goed vast. Elke tekening kan vervolgens vergeleken worden met de andere tekeningen en iedereen heeft dan ook meteen wat om over te vertellen. In dat opzicht is het inhuren van een karikatuur tekenaar een goede optie want:

  • Het is origineel en onverwacht
  • De absurde karikaturen leiden tot vermaak en gelach
  • Men heeft iets om mee naar huis te nemen
  • De tekeningen verbinden de gasten

Waar vind ik een goede karikatuur tekenaar?

Als je op zoek bent naar een professionele karikatuur tekenaar, dan kun je terecht op de website van karikaturist-inhuren.nl. Dit is de website behorende bij de karikatuur tekenaar Ruben van Aêfs. Hij reist door het hele land om mensen vast te leggen via zijn potlood op het papier. Hij maakt de meest uitbundige tekeningen en hij kan dit in een paar minuten tijd al realiseren. Het is dus geen enkel probleem om van alle gasten een tekening te laten maken, want Ruben van Aêfs is een ware sneltekenaar. Voor je het weet is de avond voorbij en heeft iedereen een karikatuur van zichzelf.

Een karikatuur als cadeautje

De tekenaar hoeft de persoon niet per se in het echt te zien. Via een goede foto kan hij ook heel goed een mooie karikatuur tekenen. Dat betekent dat je ook een foto op kunt sturen waarmee de karikatuur tekenaar aan de slag kan gaan. Vervolgens kun je de tekening als cadeautje overhandigen aan degene die is getekend. Deze ontvangt zichzelf dan op papier en dat is uiteraard de ultieme verassing. Lees meer…


Comments are closed.