Financiën en Verzekeringen

Verhuisd? Ga dan eens energie vergelijken bij u in de regio

woensdag, 1-8-2018  

In deze tijden is het allemaal niet meer zo eenvoudig. Veel bedrijven zijn geprivatiseerd en daardoor zijn er vele concurrenten op de markt verschenen. Ga maar eens energie vergelijken en u weet direct wat we bedoelen. Sommige leveranciers kunnen in heel Nederland leveren, anderen enkel in bepaalde regio’s. Maar het kan wel voordeliger voor u zijn om met een kleinere onderneming in zee te gaan. Dat hangt af van hun voordelen, uw wensen en natuurlijk speelt de tijd van het uitzoeken ook een rol. Wilt u energie vergelijken? Gebruik dan onze website want daarop vindt u te allen tijde actuele data zoals huidige abonnementen, kortingen daarop en de status van de leverancier. Want we leven in tijden waarin het niet zo vanzelfsprekend meer is dat u ook gebruik maakt van aardgas. U wilt geen elektriciteit dat is gestookt in steenkoolcentrales. Nee, u wilt groene duurzame energie. Vergelijken is daarom noodzakelijk want u wilt als weldenkend mens een stap in de goede richting zitten terwijl u tegelijkertijd geen dief van de portemonnee wilt worden. Wij van het bedrijf Energievergelijking bieden u de gratis mogelijkheid op onze website, energievergelijking.nl, om energie te vergelijken en daarmee doelen we uiteraard op de diverse leveranciers dat dit land kent. Vergelijk trouwens niet alleen de verschillende producenten maar ook de diverse abonnementen die de producenten aanbieden. Bijvoorbeeld stroom plus gas, enkel stroom en groene stroom zoals wind- en zonne-energie. U hebt dus nog heel wat uit te zoeken en daar zijn dan ook vele aanleidingen voor te bedenken. Want niet alleen bij een verhuizing is het de moeite waard om energie te vergelijken. Ook als u de jaarrekening hebt gekregen van uw huidige leverancier is dit misschien een directe aanleiding om u zich hierin te verdiepen. U kunt bij het aflopen van uw contract namelijk direct overstappen.

Wilt u energie vergelijken vanwege de kosten of vanwege de duurzaamheid?

De meeste mensen hebben een jaarcontract of een contract van twee jaar. Houdt de einddatum goed in de gaten want anders zal de leverancier het ongetwijfeld stilzwijgend verlengen. En ook al wordt het flink aangekondigd, wat wel zo netjes is, dan nog kan een blik op onze site zijn vruchten afwerpen. Want u kunt tevreden zijn op dit moment. U verbruikt niet teveel, u betaalt niet teveel en het type dat u gebruikt is relatief groen. Toch kan het vaak beter! En daarom willen we het energie vergelijken aanraden. In het kort: het loont, zeker op de lange termijn, voor zowel uw portemonnee als voor moeder Aarde. Hoe u dit doet? Als u deze eenvoudige stappen opvolgt is het energie vergelijken al snel afgerond:

  • Ga naar onze website toe en vul daar postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in.
  • Vul uw verbruik in. Maak bijvoorbeeld een schatting op basis van het verbruik van verleden jaar.
  • Klik op de knop “energie vergelijken” en u ziet in een oogopslag welke leveranciers er bij u in de regio leveren en wat het u kan gaan kosten.

Het spreekt voor zich: bij ons hoeft u niet te betalen en zit u nergens aan vast

Zoals we hierboven beschreven is energie vergelijken heel eenvoudig. U kunt uw keuze vervolgens verbeteren door aan te geven wat u precies wenst qua abonnement. Wilt u bijvoorbeeld een contract van 1 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar? Wat voor type energie wilt u gaan gebruiken? En welke aanbieders wilt u in ieder geval meenemen in uw zoekopdracht? Vink het aan en ga energie vergelijken met deze handige tool. Afsluiten is nog maar een paar muisklikken weg!


Comments are closed.