Bedrijven en Bedrijfsleven

Vergaderen Noordwijk: het Bloemenbed

vrijdag, 9-2-2018  

Het is lastig om een goede vergaderruimte te vinden. Vaak is een locatie niet groot genoeg voor al het personeel, of zijn de technische hulpmiddelen beperkt. Wilt u vergaderen in Noordwijk? Reserveer dan het Bloemenbed. Het Bloemenbed is een voormalige kas, die is omgebouwd tot vergaderlocatie. De karakteristieken van de voormalige kas leven door in het gebouw van vandaag de dag: licht, warm en ruim opgezet. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en biedt plaats aan ongeveer 100 mensen. Het Bloemenbed is daarmee geschikt voor grote groepen, die in andere vergaderruimtes mogelijk niet terecht kunnen. Wat zijn de voordelen van vergaderen in Noordwijk?

  • Een unieke locatie
  • Eenvoudig bereikbaar
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Technische apparatuur voorhanden

Om te beginnen haalt het Bloemenbed de aanwezigen even uit de sleur van het dagelijks leven. Wie wil er niet vergaderen in Noordwijk, tussen alle bloemenvelden? De locatie stimuleert creativiteit en zorgt voor de broodnodige afwisseling. Een vergadering in een kantoor houdt de aandacht vaak niet vast, in het Bloemenbed is dat totaal anders! Een tweede voordeel is bereikbaarheid. Vergaderen in Noordwijk komt veel mensen simpelweg goed uit. Middenin de Randstad, pal tussen Den Haag en Amsterdam. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar natuurlijk is er op locatie ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het parkeerterrein ligt bovendien op eigen terrein en wordt dus niet geëxploiteerd. Tot slot is alle benodigde technische apparatuur voorhanden. U mag dus rekenen op een snelle internetverbinding, voldoende aansluitingen en de benodigde schermen en beamers voor presentaties. Wilt u vergaderen in Noordwijk, dan heeft het Bloemenbed alles wat u nodig heeft! Natuurlijk is de locatie ook voor andere evenementen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bruiloft of een bescheiden feestje? Surf naar http://bloemenbed.com/vergaderlocatie-noordwijk/ voor meer informatie over het boeiende verleden van de locatie en de contactgegevens.

Vergaderen in Noordwijk: het arrangement

Wanneer u besluit te vergaderen in het Bloemenbed, heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. U kiest het arrangement dat het best bij uw wensen past, zowel wat betreft voorzieningen als tijdsduur. Een standaard vergaderarrangement begint met een ontvangst. Iedereen krijgt de kans de auto te parkeren en de zaal te betreden. Daar staat warme koffie en thee klaar. Vervolgens nemen de bezoekers hun plaats in en kan het overleg beginnen. Tijdens de vergadering blijven warme drinken op tafel staan en ook kunnen de gasten bronwater, kruidenwater en sap nuttigen. Dit alles uiteraard in onbeperkte hoeveelheden. Bij het arrangement zit draadloos internet inbegrepen. Zo kunt u vergaderen in Noordwijk, terwijl u toch contact houdt met de buitenwereld. Wanneer de zaal vol is, kunt u gebruik maken van de bijgeleverde geluidsinstallatie en microfoon. Op die manier is de spreker altijd goed te horen, maar kan het publiek ook vragen stellen. De huur van de kas zit bij de prijs inbegrepen, als ook een projectiescherm voor PowerPoint presentaties. U kunt de dag compleet maken met een uitgebreide lunch. Alle aanwezigen worden dan uitgenodigd in Kwekerij Noordwijk Buiten. De lunch is apart bij te boeken. Wilt u vergaderen in Noordwijk, dan is het Bloemenbed precies wat u zoekt!

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over de prijzen van de vergaderzaal, of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact op via de contactgegevens op de website. U kunt geheel vrijblijvend informeren naar de voorwaarden en de verschillende arrangementen. Wanneer u telefonisch contact opneemt, krijgt u direct antwoord op uw vraag. Ook vindt u meer informatie, waaronder mooie sfeerfoto’s, op de Facebookpagina en het Instagram account. Wilt u binnenkort vergaderen in Noordwijk? Ga dan naar het Bloemenbed!


Comments are closed.