Ondernemers en Particulieren

Valet parking Schiphol

donderdag, 6-12-2018  

Wie naar Schiphol moet met de auto, zal in veel gevallen moeilijk doen om iemand te vinden die je weg kan brengen. Het parkeren van je auto is namelijk nog best wel wat gedoe. Maar ook daar is een antwoord op: valet parking Schiphol. Bij deze dienst rijd je de auto naar de deur, neemt een chauffeur de auto over en parkeert deze. Wanneer je de auto weer nodig hebt, wordt de auto voor je opgehaald en staat deze op je te wachten op de afgesproken tijd. Valet parking Schiphol is een dienst die steeds vaker gebruikt wordt, zowel op Schiphol als andere luchthavens. Het is namelijk een bijzonder ontspannende manier van je auto parkeren. Wie gebruik maakt van valet parking Schiphol, zal merken dat je de auto tot aan de vertrekhal kunt rijden tot op de afgesproken locatie. De auto wordt overgenomen en jij kan met je bagage zo doorlopen de vertrekhal in. Je draagt de sleutel over aan de bestuurder en deze kan nu de auto wegrijden terwijl jij je reis kunt gaan maken.

Valet parking Schiphol is heel eenvoudig

Wanneer je op zoek gaat naar aanbieders voor valet parking Schiphol, zal je onder andere de dienst tegenkomen van Schipholparkeren (schipholparkeren.nl). Hier kan je eenvoudig aanbieders vergelijken, zodat je de beste prijs krijgt aan de hand van jouw eisen. Wanneer je de valet parking Schiphol laat verzorgen door de luchthaven zelf, zal er iemand ter plaatse zijn met je auto wanneer je terugkeert. Maak je gebruik van een van de andere aanbieders, dan zal je in de meeste gevallen tot een half uur van te voren moeten bellen, om te zorgen dat je auto weer ter plaatse is. Wanneer je voor het eerst gebruik gaat maken van valet parking Schiphol, is het aan te raden om de aanbieders van de dienst te vergelijken. Wil je bijvoorbeeld dat;

  • De auto overdekt staat
  • De auto gewassen is
  • Maximaal X aantal kilometer van Schiphol gestald wordt

Het is geen vreemde eis om niet te willen dat je auto te ver weg staat vanaf Schiphol. Wanneer je terugkomt van een zakenreis, kan het zo zijn dat je perse direct door moet naar kantoor. Mochten er dan problemen zijn op de wegen, dan kan het zijn dat je vertraging oploopt. Iets waarbij je bij het parkeren op Schiphol zelf geen last van hebt. Heb je er geen probleem mee dat je auto in weer en wind staat, of wil je perse dat deze overdekt staat? Sommige aanbieders bieden ook aan om de auto te wassen. Valet parking Schiphol is een dienst die vaak aangeboden wordt, het is aan jou om de voor jou passende dienst te vinden.

De voordelen van valet parking

Het grootste voordeel van valet parking is toch wel dat je de auto naar een afgesproken locatie op de luchthaven rijdt, waarna je zo door kan lopen naar de incheckbalie. Bij terugkeer zal de auto eveneens op een afgesproken locatie staan te wachten met chauffeur. Je neemt de sleutels over en kunt zo weer wegrijden. Parkeren op luchthavens is vaak toch wel een langdurig proces. De parkeergelegenheden zijn niet alleen prijzig, maar ook vaak erg vol. Dan is het gebruikmaken van valet parking een goede oplossing. Niet alleen heb je geen stress wanneer je je auto moet parkeren, je hoeft je auto ook niet op te zoeken als je weer terugkomt. Wie terugkomt van een vakantie wil graag zijn stress vrije gevoel vasthouden en wie terugkeert van een zakenreis, die wil zijn tijd zo goed mogelijk benutten. Allemaal redenen om je eens te verdiepen in valet parking en de juiste aanbieder voor jou te vinden.

Lees meer…


Comments are closed.