Auto's en Motoren

Uw keuken spuiten doet u met behulp van Autoschadebedrijf Gebr. Schouten

zaterdag, 2-2-2019  

Uw keuken moet geheel bij uw interieur passen. Tegelijkertijd wilt u er ook niet op uitgekeken zijn, omdat het een ruimte is waar u veel tijd in doorbrengt tijdens uw leven. Indien u een nieuwe kleur wenst, kunt u uw keuken spuiten laten. Als u uw keuken spuiten laat, heeft u direct een nieuwe kleur. Bij Autoschadebedrijf Gebr. Schouten kunt u naast uw voertuig ook uw keuken spuiten laten. Wij leggen u graag uit wat wij doen op het gebied van een keuken spuiten en hoe u met ons in contact komt. Zo kunt u direct nog een afspraak met ons maken om door ons uw keuken spuiten te laten. Tevens vertellen wij u ook graag meer over de materialen die wij gebruiken, zodat u alle informatie heeft die u nodig heeft om met ons een samenwerking aan te gaan.

Verschillende soorten coating bij uw keuken spuiten

Als uw keuken nog in prima staat is, maar u uitgekeken bent op de kleur kunt u uw keuken spuiten laten. Zo hoeft u geen nieuwe keuken te kopen, terwijl u wel van een geheel nieuwe uitstraling geniet. Wij kunnen door middel van uw keuken spuiten deze een gehele metamorfose geven. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht als de folielaag van uw kastjes loslaat. Wij kunnen dan de laag van alle panelen verwijderen, deze delen in de grondverf zetten en opnieuw schuren. Daarna kunnen wij uw keuken spuiten in de gewenste kleur. Dit kan ook met metallic lak worden gedaan. Als laatste wordt er een top coating aangebracht. Hierbij kunt u kiezen uit:

  • Hoogglans
  • Glans
  • Mat

Het aanschaffen van een keuken brengt een hoop kosten met zich mee. Als u met ons samenwerkt, dan bespaart u uzelf een hoop kosten. Tevens kunt u met onze diensten hetzelfde resultaat bereiken als wanneer u een nieuwe keuken aanschaft. Als u daarbij ook nog een nieuw aanrechtblad aanschaft indien dit nodig is, dan zult u zien dat uw keuken er weer een aantal jaar tegenaan kan. Heeft u een koelkast die in dezelfde kleur als uw keuken is? Dan kunnen wij deze meespuiten wanneer wij met uw keuken aan de slag gaan. Zodra u met ons in contact komt, luisteren wij naar uw wensen en eisen. Wij kunnen u daarbij altijd deskundig advies geven, zodat u de juiste keuze kunt maken. Aan de hand van uw wensen en eisen en de werkzaamheden die wij moeten verrichten maken wij een vrijblijvende offerte op. U zult zien dat u bij ons altijd de laagste prijs betaalt.

Altijd een verbluffend eindresultaat na onze diensten

Autoschadebedrijf Gebr. Schouten is het adres waar u moet zijn om uw keuken spuiten te laten. Niet alleen in het herstellen en spuiten van voertuigen staan wij voor u klaar, maar ook voor een metamorfose van uw keuken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken met betrekking tot het spuitwerk, en wij werken uitsluitend met duurzame producten. U krijgt niet alleen een verbluffend eindresultaat, maar ook behoudt u lang plezier aan uw keuken. Wij zorgen voor de beste oplossing voor uw keuken en ook voor uw portemonnee. Oplossingsgericht en het leveren van hoge kwaliteit is ons streven. Het is niet voor niets ons vak, daarom staan wij graag voor u klaar. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op spuiterij-haarlem. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden.


Comments are closed.