Juristen en Advocaten

Strafbeschikking verzet instellen

dinsdag, 20-1-2015  

U heeft een straf opgelegd gekregen van de officier van justitie en u bent het hier niet mee eens. Dat is uw goed recht en u kunt in dit geval strafbeschikking verzet instellen met de hulp van een van onze advocaten die u hierin zullen bijstaan. Strafbeschikking verzet doet u op het moment dat u het niet eens bent met de straf die u is gegeven. Dat kan verschillende redenen hebben waarvan de meest voorkomend zijn: U heeft een straf gekregen terwijl u onschuldig bent; u heeft een straf gekregen die te hoog is voor de overtreding die u heeft begaan. U bent er van overtuigd dat u verzet wilt instellen en daarvoor wilt u enkel en alleen met de beste advocaten aan de slag. Dat is mooi, want u bent hier op het juiste adres. Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in strafbeschikking verzet. Wij zijn onderdeel van Singel Advocaten en werken alleen maar met de beste mensen in het vak. Onze jarenlange ervaring in het brede spectrum van de strafbeschikking heeft er toe geleid dat wij tal van zaken succesvol afsloten. Hiervan kunt u mooie recensies lezen op de website. Het is belangrijk, zo leert onze ruime ervaring, dat er tussen de cliënt en de advocaat een band van vertrouwen bestaat. Als deze band er niet is, dan zal de zaak een minder goede kans van slagen hebben. Dit klinkt wellicht merkwaardig, maar door en heldere en transparante manier van communiceren kunt u het beste uit uw zaak halen. Daarom voeren wij om te beginnen altijd een gesprek met onze cliënten om te kijken of er een goede communicatie mogelijk is en of de advocaat en cliënt het zien zitten om het strafbeschikking verzet samen in te stellen. Beide partijen, zowel advocaat als cliënt dienen een goed gevoel te hebben bij de samenwerking. U kunst strafbeschikking verzet instellen als:

  • u het niet eens bent met de strafbeschikking
  • u het wel eens bent met de strafbeschikking maar niet met de hoogte ervan
  • u wilt dat de zaak volledig wordt geseponeerd
  • u het niet eens bent met de duur van een taakstraf
  • u het niet eens bent met de hoogte van een boete

Strafbeschikking verzet: alles over privacy

Strafbeschikking verzet instellen kan soms veel tijd in beslag nemen en dat betekent dat er veel contact zal zijn tussen de advocaat en de cliënt. Het is dan ook belangrijk dat het goed klikt en dat het communiceren niet tot misverstanden leidt. Alle informatie die u vindt op onze website over strafbeschikking verzet en andere zaken is zorgvuldig opgesteld door een van onze advocaten. Desalniettemin kan het zo zijn dat er fouten of onjuistheden in de tekst te vinden zijn en hiervoor houden wij ons als kantoor niet aansprakelijk. Op het moment dat u stafbeschikking verzet besluit in te stellen kunt u de gegevens invullen op onze website. Dat gaat dan aanvankelijk om een aantal persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Ook zult al moeten invullen over wat voor soort verzet het zal gaan. Een van onze advocaten zal binnen 24 uur bij u terugkomen. Dit zal gebeuren via een telefonisch gesprek. De advocaat zal in dit gesprek aan u een aantal vragen stellen over strafbeschikking verzet en tevens zal de advocaat een afspraak met u maken die op zeer korte termijn plaats zal vinden. De reden dat deze afspraak op zeer korte termijn plaats zal moeten vinden is dat u altijd binnen twee weken verzet moet instellen. Als deze termijn verstreken is kunt u namelijk niets meer aan de strafbeschikking doen en staat de straf vast. Op het moment dat uw gegevens aan ons verstrekt die niet correct zijn met als gevolg dat wij u niet kunnen bereiken, dan zullen wij tevens niet aansprakelijk zijn. Zorg dan ook altijd dat wanneer u een strafbeschikking verzet in wilt stellen en u neemt hiervoor contact met ons op, dat u alle gegevens die wij uw vragen in te vullen met de grootste zorg invult. Dat is van groot belang en u moet er rekening mee houden dat wij om contact op te nemen met u afhankelijk zijn van deze gegevens.

Strafbeschikking verzet bij Singel advocaten

Als kantoor hebben wij ruime ervaring in het brede vakgebied van strafbeschikking verzet. Wij vinden het heel erg belangrijk om zaken aan te gaan waar wij een goed gevoel bij hebben. De advocatuur is een bijzonder vak dat voor een groot deel gaat over rechtvaardigheid. Maar wat is dat precies? Dat hebben wij zo nauw mogelijk geprobeerd te omschrijven in het wetboek van strafrecht, en dan nog steeds is het een moeilijke term. Als u een straf krijgt opgelegd die u niet heeft verdiend omdat u niet schuldig bent of omdat de straf niet in verhouding staat met het gepleegde feit, dan heeft u als Nederlandse burger het recht en tevens de vrijheid om in beroep te komen en dat moeten wij zien als een voorrecht waar niet ieder land mee gezegend is. Verzet indienen doet u dan ook met een advocaat die volledig achter uw zaak staat en waar u op kunt vertrouwen. Dat is waar u bij ons op kunt rekenen. Expertise en kundigheid van onze zeer ervaren advocaten. Kijk voor alle informatie die u nodig heeft op onze website en als u vragen heeft kunt u de meeste antwoorden vinden onder het kopje ‘veel gestelde vragen’. Hier hebben wij de vragen die ons vaak worden gesteld voor u nauwkeurig op een rijtje gezet. Mocht u nou toch nog ergens over twijfelen of u heeft een andere vraag, dan staat het u tevens op ieder moment vrij om ons deze vraag te stellen. Ook voor deze vragen komen we op ieder moment bij u terug. Dat zal altijd binnen 24 uur zijn want wij hanteren dit tijdbestek voor ieder eerste contact dat u met ons zoekt.


Comments are closed.