Financiën en Verzekeringen

Sparen bij ZeroDeals: cashback wanneer je maar wilt!

dinsdag, 23-9-2014  

ZeroDeals, weleens van gehoord? Op onze website moet je echt eens een kijkje nemen als je houdt van mooie spullen, leuke diensten en ruime keuze door het sparen van punten! Bij ZeroDeals horen wij vaak van onze klanten dat zij het gevoel hebben dat zij als kind in een snoepwinkel cadeaus uit kunnen kiezen op onze website, simpelweg door gebruik te maken van de punten die zij zelf gespaard hebben! Natuurlijk vinden wij dat ontzettend leuk om te horen, want dat is nu precies de bedoeling van onze website. Het voelt als gratis aankopen doen. Hoe werkt het precies? ZeroDeals bedingt commissie bij uiteenlopende bedrijven. Met deze commissie kunnen wij onze klanten kortingen aanbieden in de vorm van punten. Deze punten hebben een bepaalde waarde. Hoe meer punten je spaart, hoe groter de aankoop die je kunt doen. De punten die je spaart bij ZeroDeals kunnen te allen tijde worden omgezet in cashback. Cashback betekent letterlijk geld terug. Het is dus niet noodzakelijk om je punten te gebruiken om cadeaus van de kopen. Je kunt ook altijd cashback krijgen wanneer je dat aangeeft. Als je klant wordt van ZeroDeals, begin je direct te sparen. Registreren is gratis en als je je nu registreert, krijg je meteen al 350 punten van ons cadeau! Simpel toch? De punten die je kunt sparen met ZeroDeals kunnen op verschillende manier in je bezit komen. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een bepaalde enquête. Ook is er de mogelijkheid om een bepaalde vragenlijst in te vullen om je voor bepaalde websites in te schrijven. Jouw gegevens zijn waardevol en veel bedrijven zien jouw contactgegevens als een manier om je te bereiken. Ze willen daar graag geld voor betalen. Wat betekent dat voor jou? Heel simpel! Dat je simpelweg door je gegevens achter te laten of mee te werken aan bepaalde enquêtes je geld spaart om leuke dingen voor jezelf te kopen of een mooie cashback te krijgen als je je punten graag meteen omzet in geld.

  • Cashback op ieder moment dat jij wilt!
  • Inschrijven gratis en voor niets.
  • 350 gratis punten bij je inschrijving bij ZeroDeals.
  • Uitgebreid aanbod.
  • De mooiste aanbiedingen.

Voordelen van cashback bij ZeroDeals

Je hebt je keuze gemaakt en je hebt je ingeschreven bij ZeroDeals. Gefeliciteerd! Want nu kun je meteen beginnen met sparen voor de leukste cadeaus of natuurlijk gewoon met sparen van zo veel mogelijk punten voor een flinke cashback wanneer jou dat uitkomt. Een cashback kan op ieder moment worden aangevraagd. Stel je voor: je hebt je ingeschreven en je hebt binnen korte tijd al flink wat punten weten te scoren. Dit heb je gerealiseerd door mee te doen aan bepaalde inschrijvingen of simpelweg door online te shoppen bij winkels die zijn aangesloten bij ZeroDeals. Je hebt door het sparen van punten een hoge VIP status bereikt waardoor je langzaam naar een betere en hogere cashback aan het toewerken bent. Die cashback stel je echter nog even uit want je hebt inmiddels de smaak te pakken en je merkt dat doordat je hoger in de VIP status bent gekomen, het verdienen van punten steeds sneller gaat. Dat is het leuke van ZeroDeals. Het wordt steeds leuker en het verdienen van spaarpunten gaat steeds makkelijker als je langer bij ons bent aangesloten. Waar heb je zin in? U roept, wij draaien! Een dagje naar een sauna of een luxe spa ergens in de Ardennen of gewoon bij een spa in jouw buurt. Alles is mogelijk met ZeroDeals en met je gespaarde punten kun je werkelijk de leukste dingen kopen.

Lekker eten, relaxen in een spa of cashback bij ZeroDeals

Amelie is een van onze klanten. Zij schreef zich ongeveer een jaar geleden in bij ZeroDeals. Dit deed ze op aanraden van een vriendin: “Ik had nog niet eerder van ZeroDeals gehoord,” vertelt Amelie, “maar mijn vriendin was danig enthousiast dat ik me ook maar in heb geschreven. Ik ben bij dat soort dingen ‘online’ altijd bang dat je aan bepaalde dingen verbonden wordt, of dat het je stiekem toch geld gaat kosten maar mijn vriendin verzekerde dat het alleen maar leuk, gratis en vrijblijvend was om me in te schrijven. Zo gezegd zo gedaan. Het grappige was dat mijn vriend al tijden zat te verkondigen dat hij wel weer eens naar een lekkere spa wilde. Wij komen uit het zuiden van Nederland en in Nijmegen is onlangs een geweldige luxe spa geopend waar wij altijd al graag een keertje samen naartoe zouden willen. Natuurlijk is samen een dagje naar de Spa best wel prijzig, zeker als je er eet en drinkt loopt het flink op en dat kan niet iedereen zich wekelijks veroorloven. Toen ik zag dat ik ook punten kon sparen voor een dagje relaxen was ik helemaal overtuigd en ik ben heel gericht begonnen met sparen van punten bij ZeroDeals. Dat ging echter super snel. Voor ik het wist had ik al genoeg punten om een afspraak te maken. Ik had zo veel punten dat ik er zelfs nog een paar overhield! Het leuke was dat ik na de dag met mijn vriend echt zin kreeg om hoger te komen. Je kunt namelijk upgraden wat betreft je VIP level. Mijn vriendin en ik maakte er een sport van. Dat was op zich al de moeite waard omdat we er zo veel lol in hadden. De tweede keer dat ik gebruik maakte van mijn punten was door een cashback. Ik had zo veel punten gespaard dat ik het wel heel aantrekkelijk vond om die punten die ik vanuit het niets had weten te sparen om te zetten in een cashback. Een Cashback wordt direct gestort. Ideaal!”


Comments are closed.