Financiën en Verzekeringen

Ruilplaats

dinsdag, 23-9-2014  

Wellicht ben je wel bekend met eBay en Marktplaats. Dit zijn websites waar je terecht kan voor tweedehands spullen maar ook voor veilingen. Dankzij dergelijke veilingen kan je erg goedkoop aan nieuwe producten komen mits je maar genoeg biedt. Deze sites zijn door de jaren heen steeds populairder geworden zodat je er niet alleen advertenties op terug ziet van particulieren maar ook van bedrijven. Het is dus een hoop gepuzzel maar dat maakt het voor veel mensen tot een leuke hobby. Nu kan je daar een derde site bijschrijven en daar gaan we het in deze tekst uitgebreid over hebben: ruilplaats.nl. Op ruilplaats kan je terecht als je zowel spullen aan te bieden hebt als wilt hebben. Dat is nog geen wezenlijk verschil met de andere sites. Het gaat er bij ruilplaats om dat je er niet voor betaalt, maar daadwerkelijk de spullen met elkaar uitwisselt. Dat klinkt je ongetwijfeld als muziek in je oren. Ruilplaats is dan ook een erg speciale site dat zeker in klandizie toe blijft nemen. Hoe vaak komt het immers niet voor dat je een kledingstuk hebt besteld dat je eigenlijk te groot of te klein is. Maar je hebt geen zin om dit terug te sturen of om terug te gaan naar de winkel. Dit is zo maar een voorbeeld en zo zijn er nog veel meer van dit soort voorbeelden te bedenken dat je er na de aankoop achter komt dat je het product eigenlijk niet nodig hebt en het daarom maar laat rusten. Dat is zonde en geldverslindend. Dankzij ruilplaats kan je hier nu iets mee doen. Maak dan ook snel een advertentie voor dit product of deze producten op ruilplaats en kijk naar de enorme toestroom van belangstellenden. Het is dan zaak om een eerlijke ruil te vinden want je wilt immers wel waar voor je geld. Je kunt dan ook zelf aangeven waarnaar je op zoek bent. Zo kan je bijvoorbeeld schenen tegen een luxe trui proberen te ruilen maar het kan ook om iets gaan dat niets met kleding te maken heeft zoals een dvd of cd. De mogelijkheden op ruilplaats zijn in principe eindeloos dus kom snel eens een kijkje nemen, we zullen je zeker niet teleurstellen.

Snel iets ruilen? Dan is ruilplaats iets voor jou!

Je kunt er ook voor kiezen om niet aan te geven waartegen je jouw producten wilt ruilen op ruilplaats. Een ander, kortom een geïnteresseerde, kan dan zelf met iets op de proppen komen en zo kunnen jullie er samen vast en zeker uitkomen. Eventueel kan ruilplaats als bemiddelaar optreden maar we blijven wel onafhankelijk en zijn zeker weten niet aansprakelijk voor eventuele schade of wat er dan ook kan gebeuren. Natuurlijk houden wij iedereen wel nauwkeurig in de gaten zodat er geen onrechtvaardigheid optreedt. Natuurlijk kan het ruilen van spullen zorgen voor enorme verschillen in waarde maar dat is juist het mooie van ruilplaats: het hoeft eens een keer niet in geld te worden uitgedrukt. Mensen nemen dan sneller genoegen met iets van mindere waarde omdat ze het simpelweg meer nodig hebben dan wat ze proberen te ruilen. Dat is toch een geweldige uitvinding? Dit is eigenlijk hoe men vroeger voor de uitvinding van geld zaken deed en het is een belangrijk goed dat we deze traditie nu voort kunnen zetten op het internet. Kijk maar eens op ruilplaats naar de enorme hoeveelheid spullen die er dagelijks worden verhandeld. Misschien vind je hier wel dat ene product waar je al zo lang naar op zoek bent maar niet kon vinden of niet kon betalen. Wellicht heb je zelf iets van waarde waar je eigenlijk niets meer mee doet maar wel een ander erg blij mee kan maken. Zet het snel op ruilplaats, biedt het aan op ruilplaats en wie weet heb je wel dat ene hebbedingetje in huis weten te halen dankzij een prachtige ruil. Dankzij ruilplaats hoef je nooit meer een dief van je eigen portemonnee te zijn.

Meer weten? Kijk snel eens op de website

Wil je graag meer weten wat de voorwaarden zijn om mee te doen op ruilplaats? Dan vind je een uitgebreide uitleg op onze website. In no time ben jij dan in staat om zelf een advertentie te maken met alle spullen die je graag zou willen verruilen voor iets anders. Ben je op zoek en weet je niet zo goed hoe je van het internet gebruik moet maken? Dan is deze site echt iets voor jou want eenvoudiger kan bijna niet. Voor je gemak hebben we alle producten ondergebracht in diverse categorieën waar je uit kunt kiezen. Uiteraard is er ook een zoekbalk waar je snel op zoek kunt gaan naar jouw wensen en voorkeuren. Een aantal van deze categorieën hebben we voor het gemak op een rijtje gezet:

 • Antiek en Kunst
 • Audio, Tv en Foto
 • Auto-onderdelen
 • Auto’s
 • Boeken
 • Caravans en Kamperen
 • Cd’s enDvd’s
 • Computers en Software
 • Diensten en Vakmensen
 • Dieren en Toebehoren
 • Diversen
 • Doe-het-zelf en Verbouw

En dit is nog maar vanaf de letter A tot en met de D dus je kunt wel nagaan dat er voldoende keus is op ruilplaats om er een leuk middagje van te maken. Je hoeft er niet eens je huis meer voor uit. Lekker languit op de bank de hele dag op zoek op ruilplaats naar dat ene product dat je graag zou willen ruilen met iets uit jouw inboedel. Wellicht tot snel!


Comments are closed.