Bedrijven en Bedrijfsleven

Riool ontstoppen? Doe het niet zelf en schakel een professional in

vrijdag, 9-2-2018  

Riool ontstoppen? 24/7 spoedhulp bij een verstopt riool

Als je een vieze riool lucht ruikt, dan heb je ongetwijfeld te maken met een riool dat niet goed doorloopt. Die geur kan uit het toilet komen, maar je ruikt het vaak ook in de douchte en uit de gootsteen. Op dat moment is het alleen nog de geur. Het water stroom dus misschien nog wel weg, wellicht wat trager dan normaal, maar er is nog geen volle verstopping. Op dat moment kun je soms zelf nog een poging wagen om het probleem te verhelpen. Het is echter niet verstandig om te vertrouwen op chemische middelen. Ten eerste omdat deze lang niet altijd even goed werken en als ze werken, dan is het vaak ook maar tijdelijk. Daardoor moet je vaak opnieuw chemische rommel door de afvoer spoelen. Daarnaast zijn dit soort middeltjes alles behalve goed voor je leidingen en er kan dan ook blijvende schade ontstaan. Mocht je nare luchtjes ruiken, dan kun je het vaak oplossen door een beetje soda met azijn door het toilet te spoelen of door de afvoer van je douche. Dit spoelt alle rommel weg en maakt de leidingen weer schoon. Dit werkt echter niet met een hardnekkig verstopte afvoer. Dus als je merkt dat het water helemaal niet meer wegstroomt, dan moet je het riool ontstoppen met professionele hulp. Je kunt het natuurlijk proberen met soda en azijn, maar als het niet lukt, dan kun je je riool beter ontstoppen met behulp van een loodgieter. De vraag is dan natuurlijk waar je terecht kunt voor een loodgieter die jouw riool kan ontstoppen. Er zijn er uiteraard verschillende, maar je wilt het liefst iemand die het probleem op een blijvende manier verhelpt. Het moet dan ook niet zo zijn dat je na een maand wederom de hulp moet inschakelen van een loodgieter om je riool te ontstoppen. Expertise en ervaring zijn dan ook gewenst als het op een loodgieter aankomt. De loodgieter moet niet alleen het riool ontstoppen. Hij moet ook kijken of er een duidelijke oorzaak te achterhalen is en als dat zo is, dan moet die oorzaak ook aangepakt worden. Anders heb je je riool binnen een mum van tijd wederom verstopt. Daardoor blijf je achter de feiten aanlopen. Dus als je op zoek bent naar een professional die jouw riool kan ontstoppen, surf dan snel naar rioolprobleemkwijt.nl.

Riool ontstoppen zonder gedoe via rioolprobleemkwijt.nl

Je wilt je rioolprobleem zo snel mogelijk kwijt en dus kom je naar rioolprobleemkwijt.nl. Zodra je merkt dat het water niet meer wegstroomt, dan kun je via de site het telefoonnummer vinden waarmee je de loodgieter kunt bellen. Ook als het een spoedgeval betreft kun je altijd even bellen. Bij rioolprobleemkwijt.nl zijn ze elke dag 24 uur per dag bereikbaar. Dus als je een noodgeval hebt op zondagavond, dan kun je gerust bellen met rioolprobleemkwijt.nl, want ook voor spoedgevallen kun je hier terecht. Daarnaast kun je bij rioolprobleemkwijt.nl ook terecht voor andere zaken. Hierbij kun je denken aan:

  • Bad afvoer ontstoppen
  • Hemelwaterafvoer ontstoppen
  • Regenpijp ontstoppen

Dus als er wat ontstopt moet worden, dan ben je bij rioolprobleemkwijt.nl zeker aan het juiste adres. Kom snel lang op de website of neem contact op.

Neem contact op met de looggieter via rioolprobleemkwijt.nl

Als je een probleem hebt met je riool of met een andere afvoer, dan kun je altijd even contact opnemen met de professionals van rioolprobleemkwijt.nl. Je kunt dan een afspraak maken en ze komen dan zo snel mogelijk bij je langs om je riool te ontstoppen. Vaak is het probleem dezelfde dag nog opgelost. Lees meer…


Comments are closed.