Auto's en Motoren

Rijbewijs nodig? Haal het bij dé autorijschool van Rotterdam!

donderdag, 3-1-2019  

Ben je 16,5 jaar of ouder en heb je er genoeg van dat je steeds aan je ouders moet vragen of ze je ergens naartoe kunnen brengen? Wil je gewoon zelf in de auto kunnen stappen om naar je bestemming toe te rijden? Dan ben je bij Rijschool Kruisboog aan het juiste adres! Deze autorijschool in Rotterdam helpt jou bij het behalen van je rijbewijs. De autorijschool in Rotterdam biedt een flexibele en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding. Je hebt van het begin tot het einde van je rijlestraject een vaste instructeur en auto. Deze persoon is behalve je instructeur ook je coach die jou helpt leren anticiperen op het verkeer en je daarnaast helpt om zelfvertrouwen op te bouwen tijdens het rijden. Bij Rijschool Kruisboog, de autorijschool van Rotterdam, staat het coachen in het veilig rijden namelijk voorop. Zij willen dat jij je zeker voelt achter het stuur, zodat jij vol zelfvertrouwen in die auto stapt. En behalve dat de rijlessen van hoge kwaliteit zijn, hebben de lessen ook nog eens een scherp prijsje. Ook niet geheel onbelangrijk! Dus ben jij nog op zoek naar een autorijschool in Rotterdam? Boek dan nu je eerste les bij Rijschool Kruisboog!

Heb je een lichamelijke beperking en ben je op zoek naar een autorijschool in Rotterdam? Rijschool Kruisboog helpt jou op weg!

Wanneer je een handicap hebt, kan autorijden soms wat lastiger zijn. Laat staan het vinden van een autorijschool in Rotterdam die je kan helpen bij het behalen van je rijbewijs. Gelukkig hoef je niet langer verder te zoeken! Rijschool Kruisboog is namelijk gespecialiseerd in rijlessen voor mensen met een handicap. Deze autorijschool in Rotterdam heeft een lesauto die helemaal is aangepast, zodat ook mensen met een lichamelijke beperking hier hun rijbewijs kunnen halen. Juist voor mensen met een handicap is zelfstandigheid en vrijheid van groot belang. Rijschool Kruisboog helpt jou bij het behalen van je rijbewijs, zodat je mobiel bent en zelf op pad kunt gaan zonder dat je hierbij hulp hoeft te vragen van vrienden, familie, of hulpinstanties. De volledig aangepaste auto is onder andere toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op deze manier krijg je rijles in een auto waarin je later ook zelf zult rijden. Rijschool Kruisboog voldoet aan de strenge eisen en biedt jou een instructeur die gecertificeerd is om rijles te geven aan mensen met een lichamelijke beperking. Bij de Kruisboog speelt een handicap geen rol; iedereen kan en zal zijn rijbewijs halen!

Op weg naar succes!

Rijschool Kruisberg helpt jou op weg naar het behalen van je rijbewijs. Tijdens de rijlessen zal je samen met je instructeur Rotterdam en omgeving gaan verkennen en zo de vaardigheden leren die nodig zijn om succesvol af te rijden en je rijbewijs te behalen. Elke les duurt ongeveer zestig minuten. Binnen deze zestig minuten zal je steeds meer rijvaardigheden gaan opbouwen. De opleiding bij deze autorijschool in Rotterdam gebeurt in vier fases waarbij je toewerkt naar zowel je theorie- als praktijkexamen:

  • Op het theorie-examen heb je een uur de tijd om 65 vragen te beantwoorden;
  • Wanneer je dit examen hebt gehaald, mag je het praktijkexamen afleggen;
  • Tijdens het praktijkexamen leg je een examenrit af van ongeveer 35 minuten.
  • Je moet hierbij zelfstandig rijden naar een bestemming;
  • Wanneer je deze hebt gehaald, betekent het dat jij je rijbewijs snel in handen zult hebben.

Door de ruime ervaring van Rijschool Kruisberg kunnen zij jou helpen en begeleiden bij het behalen van het felbegeerde rijbewijs. Geïnteresseerd? Voor meer informatie of het aanvragen van een proefles kun je terecht op https://rijschool-kruisboog.nl/autorijschool-rotterdam/. Lees meer…


Comments are closed.