Woning en Tuin

Radiatoren

dinsdag, 27-1-2015  

Het is volop winter: de hoogste tijd om op zoek te gaan naar goedkope radiatoren als u weet dat u in het verleden last hebt gehad van kapotte radiatoren. Check dan ook altijd op tijd uw centrale verwarming en als er iets aan ontbreekt of kapot is gegaan, dan moet u dit zeker op tijd vervangen want voor u het weet is het vrieskoud en zit u met de gebakken peren. Zeker als uw huis ook nog eens matig geïsoleerd is, dan hebt u deze radiatoren hard nodig. Nieuwe radiatoren bestellen kunt u doen op onze website en het staat als een paal boven water dat wij er alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren. Wij zijn ook niet te beroerd om u te helpen met de installatie en daarom zijn we bereikbaar via diverse kanalen zodat u met al uw prangende vragen bij ons terecht kunt komen. U vindt onder het kopje “contact” diverse manieren om deze vragen te stellen. Ook kunt u ons mailen, ons bellen, of het online contactformulier invullen en dan stellen we alles in werking om u te helpen. Dat maakt het radiatoren vervangen tot een eenvoudige klus en kan zelfs iemand met twee linkerhanden dit nog doen op een zaterdagmiddag. Zo bent u ervan verzekerd dat uw radiatoren zeer zeker zullen werken tijdens de donkere en koude maanden en hoeft u niet bang te zijn dat u met koude voeten en ledematen komt te zitten. Dat moet uiteraard te allen tijde voorkomen worden, zeker als u een lage weerstand hebt, kinderen en baby’s hebt of al op leeftijd bent. Dat zijn extra risicofactoren die ervoor kunnen zorgen dat u meer moeite hebt met de kou, dus wees slim en houdt uw radiatoren in de gaten. Mochten ze niet meer werken, lekken of vanwege wat voor reden dan ook beschadigd zijn, kom dan vlug naar onze website: radiatorvoordeelshop.nl, dan hebt u in een handomdraai nieuwe radiatoren in huis.

Mooie radiatoren vindt u bij ons

Hier vindt u de vele voordelen van het radiatoren bestellen via onze site eens op een rijtje.

  • Radiatoren met 100% fabrieksgarantie en die is vele jaren geldig. Mocht er dus onderhand iets mee gebeuren en laten we hopen van niet, dan krijgt u spoedig nieuwe radiatoren van ons thuis geleverd.
  • Deze radiatoren zijn afgestemd op gebruik op de Nederlandse markt en hebben dus de benodigde keurmerken waaronder het gaskeurmerk zodat u weet dat de radiatoren in uw huis uitermate veilig zijn en u zich niet ongerust over hoeft te maken over mankementen of gevaren.
  • We zorgen voor een snelle levering, op de site staat binnen twee dagen. In de realiteit zelfs vaak binnen een dag. Dat is afhankelijk van de afstand en onze voorraad van de desbetreffende radiatoren.
  • We bieden een zeer ruim assortiment zodat er voor ieder wat wils is.
  • Geen bezorgkosten bij bestellingen boven de 50 euro. De kans is erg groot dat u dit bedrag snel zult halen, zeker als u meerdere verwarmingen gaat bestellen. daaronder rekenen we wel een klein bedrag aan bezorgkosten maar dat is in principe verwaarloosbaar.

Het moge duidelijk zijn dat wij de expert zijn op het gebied van radiatoren en we hopen dan ook van harte dat u voor ons kiest. Wij leveren enkel van gerenommeerde merken en leveren daarbij dan ook een 100 procent fabrieksgarantie. Wij leveren aan huis dus u hoeft er de deur niet meer voor uit. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren want radiatoren kunt u moeilijk verslepen in het openbaar vervoer of op de fiets wanneer u niet beschikt over een busje of een auto.

Meer weten? Neemt u dan snel eens contact met ons op

Een radiator kopen via het internet is erg eenvoudig. U bent vast bekend met het principe van een webwinkel en dat is in ons geval niet anders. U kunt bij ons met behulp van iDeal betalen dus de kans is vrijwel 100 procent dat dit wel gaat lukken met de bank waarbij u bent aangesloten. iDeal accepteert als het goed is alle banken in Nederland. Een radiator kopen zal absoluut een verstandige keuze zijn wanneer de oude verwarming mankementen begint te vertonen. Ook kan het geen kwaad om uw huis af en toe eens te renoveren. Als u een radiator gaat kopen gaat om hem vervolgens te plaatsen krijgt uw huis een heel ander aanzien. Doordat u bespaart en hebt geïnvesteerd in uw centrale verwarming zal ook de waarde van uw huis stijgen. Mocht u het ooit willen verkopen kan u een veel hogere vraagprijs laten vaststellen. Hebt u nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van het online bestellen, radiatoren kopen of wat dan ook? Schroom dan niet maar neem eens contact op met onze klantenservice. U vindt de benodigde informatie onder het kopje “contact”. Daar zult u ons telefoonnummer kunnen vinden net als ons mailadres. U kunt er ook voor kiezen om direct het online contactformulier in te vullen. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op. We hebben geen showroom maar wel vele foto’s geplaatst met daarbij veel informatie over de precieze werking van de desbetreffende radiatoren zodat ook u binnenkort een van onze schitterende modellen in huis kunt halen. deze modellen vallen op maar ook weer niet zo erg dat ze het centrale aandachtspunt vormen in uw huis. Dat moet uiteraard te allen tijde voorkomen zien te worden.


Comments are closed.