Bedrijven en Bedrijfsleven

Promoboer Premiums Relatiegeschenken

dinsdag, 11-9-2018  

Promoboer | Goedkoopste bedrukte premiums!

Bestel uw Promoboer Premiums Relatiegeschenken via promoboer.nl voor een voordelige prijs met de beste kwaliteit. Dat is een van de vooraanstaande eigenschappen van Promoboer. Zij zijn in staat professioneel bedrukte premiums te leveren die perfect zijn als relatiegeschenken. Hier vindt u diverse producten die ideaal zijn om weg te geven aan klanten en zakenrelaties. Of het nou gaat om give-aways, relatiegeschenken of promotieartikelen, allemaal worden ze gemaakt en verzorgd voor de perfecte gelegenheid. U zal versteld staan als je het aanbod verkent op promoboer.nl. Geschenken waar u zelf nog niet aan gedacht hebt, komen voorbij en u zal ervaren dat het tevens een hele inspiratie is. Het aanbod van Promoboer Premiums Relatiegeschenken is zeer uitgebreid en ze kunnen allemaal bedrukt worden met het logo of tekst naar uw keuze. Tot de dag van vandaag zijn relatiegeschenken nog steeds een onderdeel van bedrijfsmarketing. Zeker als een organisatie regelmatig op beurzen te zien is om de diensten en producten te promoten. Het uitdelen van relatiegeschenken is dan een uitkomst om de bekendheid te verspreiden en vast te houden. Wanneer u regelmatig op een beurs bent, dan blijft originaliteit iedere keer weer belangrijk. Daarom is het ruime assortiment van Promoboer Premiums Relatiegeschenken perfect om regelmatig bij aan te kloppen.

De categorieën van Promoboer Premiums Relatiegeschenken

Bij relatiegeschenken wordt niet direct gedacht aan promotie of reclame. Toch komt het redelijk bij elkaar in de buurt. Promoboer Premiums Relatiegeschenken zijn artikelen die representatief zijn voor uw organisatie en daarom ook aan zakenrelaties gegeven kunnen worden. Ook relaties waarmee nog geen definitieve samenwerking is afgesproken. Wilt u ze geven aan een bestaande relatie, dan is het natuurlijk belangrijk dat het cadeau van de beste kwaliteit is. Hier hoeft u zich bij Promoboer geen zorgen over te maken. Het enige waar u aan hoeft te denken is het type geschenk dat u wilt geven. Hiervoor heeft u voor Promoboer Premiums Relatiegeschenken de keus uit onder meer de volgende categorieën:

 • Auto artikelen
 • Feest artikelen
 • Kantoor artikelen
 • Vlaggen
 • Beurs artikelen

Dit zijn alleen de categorieën, maar dat zegt nog weinig over de artikelen zelf. Promoboer heeft voor u de meest populaire Promoboer Premiums Relatiegeschenken op een rij gezet. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Fietslampjes
 • Keycords
 • Zadelhoesjes
 • IJskrabbers

Daarnaast hebben zij ook een aparte categorie neergezet genaamd beursartikelen. Deze Promoboer Premiums Relatiegeschenken zijn helemaal geschikt om uit te delen op evenementen. Vaak zijn ze niet groot qua formaat en makkelijk mee te nemen. Denk daarbij aan:

 • Siliconen armbandjes
 • Flesopeners
 • Gelukskoekjes
 • Pepermuntjes
 • Spiegeltjes

Voorbijgangers nemen ze helemaal gelijk mee als het een bruikbaar artikel is die ze zeker op dat moment kunnen gebruiken.

Met de beste bedrukking

Naast het artikel is het belangrijk dat de Promoboer Premiums Relatiegeschenken voorzien zijn van het logo en de naam van uw organisatie. Helemaal mooi is het als het artikel de kleur heeft die kenmerkend is voor de huisstijl. Dit zorgt voor de herkenbaarheid waardoor mensen makkelijk eraan herinnerd worden waar ze uw geschenk vandaan hebben. In het voordeligste geval nemen zij naar aanleiding van uw cadeau contact met u op om met u zaken te doen. Heeft u een keuze gemaakt uit de Promoboer Premiums Relatiegeschenken? Geef dan uw bestelling door en zij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de bestelling in orde te maken. Hoewel veel artikelen vanuit China komen, geldt er soms een levertijd van maar zeven werkdagen. Het is ook mogelijk de producten per schip over te laten komen. Het duurt dan wel wat langer voor ze in huis zijn, maar hiermee bespaart u wel in de kosten. Neem contact op met Promoboer voor alle mogelijkheden.


Comments are closed.