Mens en gezondheid

Prijs e-sigaret bij de e-smokershop

donderdag, 26-2-2015  

Bij de e-smokershop geniet u van een zeer uitgebreid aanbod aan elektrische sigaretten in verschillende prijsklassen. Dat betekent dat u zowel kunt kiezen voor het goedkoopste model van vijftien euro of het duurste model dat op kan lopen tot een prijs e-sigaret van zevenhonderdduizend euro. Ja, u hoort het goed. Zowel voor de beginner als voor de gevorderde smoker bieden wij de beste prijs e-sigaret en daarom bent u bij ons op het juiste adres als u op zoek bent naar een smoker voor een goede prijs e-sigaret die past bij uw behoeften. U kunt zich voorstellen dat een model van een hogere prijs e-sigaret een batterij heeft die langer mee zal gaan en ook is opgebouwd uit materiaal dat duurder is. Wij hebben zelfs elektrische sigaretten die volledig zijn belegd met steentjes en dan heeft u het dus over een prijs e-sigaret die zeer hoog op kan lopen. Het roken, of beter gezegd, dampen van een e-sigaret levert u op termijn een zeer aantrekkelijk besparing op. Dat komt omdat dampen vele malen goedkoper is dan roken. Dampen van sigaretten betekent dat u gebruik maakt van zogenaamde e-liquids. Deze vloeistof rookt u en dat betekent dat er geen rook maar damp wordt uitgeblazen. In de praktijk levert dat natuurlijk het voordeel op dat u geen vieze rooklucht verspreid. Vroeger zaten we met z’n alle in rokerige cafés zonder dat we ons daadwerkelijk afvroegen wat de schade was. Dat is tegenwoordig wel anders en daarom kiezen steeds meer mensen voor het alternatief van het dampen van een elektrische sigaret. Voor de prijs e-sigaret bekijkt u onze website onder het kopje ‘prijs e-sigaret’ en dan kiest u voor:

  • den zeer ruim aanbod aan elektrische sigaretten
  • de beste kwaliteit elektronische sigaretten die u kunt krijgen op de markt
  • tal van mogelijkheden voor het uitkiezen van vloeistoffen of liquids
  • de beste prijzen voor u e-smoker en de beste prijzen voor uw liquids
  • iedere dag mooie aanbiedingen, houd deze zeker in de gaten

Prijs e-sigaret: besparen!

Begin direct met besparen en stap over op het roken van elektrische sigaretten. De prijs e-sigaret is vele malen beter dan de prijs die u betaalt voor sigaretten. Klik op ‘prijs e-sigaret als u wilt weten in welke prijsklasse u allemaal kunt kiezen voor een elektrische sigaret. U zult al snel zien dat u een hele dure elektrische sigaret kunt kiezen maar dat u ook een hele goedkoper elektrische sigaret kunt kiezen. Een pakje sigaretten staat gelijk aan een derde van een flacon e-liquid. Een pakje sigaretten kost u in Nederland zes euro. Dat is niet eens de hoogste prijs, want er zijn landen waar u veel meer betaalt voor de aanschaf van gewone sigaretten. Zo betalen mensen die in Londen wonen wel twaalf euro voor een pakje sigaretten. Voor een flacon betaalt u 88 cent. Als wij de prijs e-sigaret voor u berekenen ten opzichte van het reguliere roken op basis van een pakje sigaretten, dan kunnen wij u mede delen dat u zich per pakje vier euro en vijftig cent bespaart. Voor de hardnekkige roker is dat erg veel en op maandbasis kan u dat daadwerkelijk honderden euro’s opleveren. Op internet is het mogelijk om een app te downloaden die per dag bijhoudt hoeveel geld u zich bespaart heeft of kunt besparen als u overstapt. U hoeft hiertoe alleen de app te downloaden en informatie op te geven over het aantal sigaretten dat u per dag rookt. Op basis van deze informatie wordt de berekening gemaakt. Dit is een goede motivatie voor mensen die graag willen stoppen. Ga ook naar prijs e-sigaret en bekijk de berekening om precies te weten hoe wij tot dit bedrag zijn gekomen. U kunt natuurlijk investeren in een duurder model en zoals gezegd kan de prijs e-sigaret van een duurder model wel aardig in de papieren lopen maar u kunt dus ook kiezen voor een goedkoop model om mee te beginnen. Al onze producten zijn van een zeer goede kwaliteit en wij garanderen dat u als u bij ons kiest voor de aanschaf van een elektrische sigaret u ook echt goede en kwalitatieve producten in huis haalt. Wij hebben geprobeerd om onze website in te richten op een overzichtelijk manier zodat u ons mooie aanbod kunt bekijken op ieder moment dat het u uitkomt.

Dampen van elektrische sigaretten

De elektrische sigaret werd uitgevonden door een Amerikaan. Deze bewuste man bedacht dat het roken van tabak het beste kon worden nagebootst door het verbranden van vloeistof aan een hele spiraal. Echter de beginselen van de elektrische sigaret als vervanger voor de gewone sigaret werden pas veel later geconcretiseerd en pas sinds een aantal jaren is het echt tot het grotere publiek doorgedrongen. Een aantal jaar geleden waren er al mensen die gebruik maakten van de elektrische sigaret en daar werd dan niet zelden wat lacherig over gedaan. Tegenwoordig is het in veel steden erg gangbaar om een e-sigaret te roken en wordt het door de meeste mensen geaccepteerd als een goede vervanger voor sigaretten waar u anderen niet mee tot last bent. Uw woning of de woning van een ander zal niet meer stinken als u gebruik maakt van de elektrische sigaret. Als u graag een e-smoker wilt kopen en u wilt meet weten over de prijs e-sigaret, bekijk dan ons aanbod. Voor vragen staat het u op ieder moment vrij om contact op te nemen met een van onze medewerkers.


Comments are closed.