Taxi en Personenvervoer

Plastidip is van alle markten thuis

Friday, 2-1-2015  

Wilt u graag een rubberen coating op uw auto aanbrengen? Probeert u dan eens plastidip want plastidip is het ideale product om dit voor elkaar te krijgen. Plastidip heeft namelijk vele voordelen:

  • plastidip is zeer flexibel en daardoor scheurt of barst het niet wanneer u het gaat aanbrengen op de carrosserie of het exterieur van uw auto. Dat is immers iets dat u te allen tijde wilt voorkomen en dat gaat helemaal goed komen als u voor het prachtige product kiest
  • het is eenvoudig weer verwijderbaar. Ondanks het feit dat het er stevig op zit en nauwelijks slijt kunt u het wel makkelijk verwijderen. Bent u het design zat of hebt u genoeg van de kleuren? Dan kunt u het er zo weer afhalen en op zoek gaan naar een design dat beter bij u past op dit moment. Zo blijft dit een heerlijk eindeloos proces en kunt u er ook nog in de toekomst veel variatie in aanbrengen. Een prachtige hobby lijkt ons dit
  • het isoleert zodat de verwarming in de auto wat lager kan in de herfst en in de winter
  • het biedt grip en dat kan ook nooit kwaad
  • het is zeer duurzaam en het is dan ook uitvoerig getest en doorontwikkelt. Daardoor is het bestand tegen allerlei invloeden van buitenaf zoals regen, sneeuw, hagel, onweer, bevriezing maar ook hitte. Zo zult u geen last hebben van het weer en bang hoeven zijn dat uw plastidip slijt. Ook zullen chemicaliën de plastidip niet aantasten en kunt u dus rustig uw auto wassen of er mee door de wasstraat rijden zonder gevaar te lopen dat uw plastidip er af valt.
  • Het is leverbaar in veel verschillende kleuren. Kijkt u voor het complete actuele overzicht op de website: paintdipcenter.nl, dan bent u meteen op de hoogte van alle producten en kleuren die we u kunnen aanbieden.

Plastidip is een leuke aanvulling op uw tuning

Bent u echt een autoliefhebber? Dan wilt u dat niets aan uw auto ontbreekt. Wellicht vindt uw vrouw ook weleens dat u te veel tijd besteed aan uw wagen en dat ze op de tweede plek komt te staan. Kijkt u daar wel een beetje voor uit! Afijn, met plastidip hebt u een erg leuk product in handen waarmee u uw auto kunt accentueren en zelfs hele tekeningen en tribals mee kunt aanbrengen. Een extra voordeel is natuurlijk dat dit ook weer eenvoudig te verwijderen is. Bent u hier bijvoorbeeld niet zo goed in en is de eerste poging nogal mislukt? Geen nood, u verwijdert het en probeert het opnieuw. Plastidip is namelijk helemaal niet duur dus een extra potje erbij kopen kost vrijwel niets. Daarnaast is dit spul erg duurzaam en strekt het mooi uit zodat u er maar weinig voor nodig hebt om een goed dekkend effect te krijgen. Wat we u trouwens aanraden is om dit aan iemand anders uit te besteden zoals uw vrouw of vriendin. Wellicht is zij wel zo creatief en heeft ze geen twee linkerhanden op het gebied van tekeningen en het gebruik van plastidip. Dan kan diegene in no time een prachtig design aanbrengen en dan hebt u hier voor een lange tijd geen omkijken meer naar. En reken er maar op dat u hiermee in de spotlights zult staan en dat vele mensen naar u toe zullen komen met de vraag wat dit voor prachtig product is. Schroom dan ook niet om ze plastidip aan te raden, daar doet u uzelf een plezier mee maar ons ook en zo ontstaat er en win-winsituatie waar we allemaal de vruchten van kunnen plukken. Plastidip kunt u dus haast met het hele gezin gaan gebruiken. Zo kunt u een tekening van uw kinderen gebruiken als ontwerp. Dat is wellicht een prachtig idee want zo reist u altijd rond met iets dat gemaakt is door uw kinderen. Dat geeft u vast en zeker een fijn en prettig gevoel.

Wilt u meer weten? Neem gerust eens contact met ons op

Hebt u nog vragen over plastidip of over het bestelproces? Laat het ons dan weten want onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar om al uw scherpe vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Niet alleen over plastidip maar ook over onze andere producten en accessoires. Of wellicht lukt het niet helemaal met het maken van uw online bestelling. Geeft u dat eventjes aan wanneer u ons belt of e-mailt, dan weten we vaak precies hoe we u het beste kunnen helpen. Als u belt kunnen we u overigens ook telefonische door dit bestelproces loodsen maar in princiep is dit erg eenvoudig te doen en werkt het op dezelfde manier als elke andere online webwinkel. U zoekt, kiest, vult uw gegevens in en betaalt via iDeal, PayPal of met behulp van uw credit card en dan hoeft u enkel nog te wachten totdat de pakketbezorger de dag erna al langskomt met uw pakketje. Plastidip zal een waardevolle toevoeging zijn aan uw tuning accessoires dus wacht niet langer en bestel snel eens wat plastidip. Het kan ook zeker geen kwaad om de site in de gaten te houden want we hebben altijd als eerste nieuwe plastidip producten en kleuren in huis. En zo kunt u dus de eerste zijn die dit in huis weet te halen. Bekijkt u ook eens de vele foto’s over plastidip of een van de handige instructiefilmpjes via onze uitgebreide website.


Comments are closed.