Bedrijven en Bedrijfsleven

Opslagruimte gezocht in Dordrecht? Easybox heeft de beste opslagboxen voor u!

maandag, 29-4-2019  

In Nederland zijn er verschillende opslagruimtes beschikbaar. Heeft u wel eens nagedacht of al deze opslagaanbieders wel echt betrouwbaar en veilig zijn? Daarom hebben wij speciaal voor u ook een easybox locatie in Dordrecht! U kunt in onze opslaghal, bevindend op een 24/7 bewaakt terrein, uw dierbare spullen met een gerust gevoel laten opslaan. Wij hebben diverse afmetingen opslagruimtes beschikbaar, zodat er altijd wel een passende opslagruimte is voor uw spullen. Om u alvast een indicatie te geven van de groottes, hebben wij overzichtelijk op onze website met animaties weergegeven, hoe groot de verschillende maten opslagboxen zijn.

Beveiligde opslagruimte met ruime openingstijden en uitgebreide service in Dordrecht

De deuren van onze easybox locatie in Dordrecht zijn geopend. Ons pand wordt bewaakt met een geavanceerd beveiligingssysteem. De opslagruimtes worden 24/7 beveiligd door onder andere onze uitgebreide beveiligingscamera’s. Wij proberen ons uiterste best te doen voor een veilige opslag, daarom krijgt u een unieke toegangscode tot het pand, waarmee u buiten kantoortijden terecht kunt bij uw spullen. Voor uw opslagbox zelf krijgt u een stevig hangslot mee, zodat u 100% zeker bent dat alleen u bij uw eigendommen kunt komen. Naast veiligheid zetten wij ook in op een goede kwaliteit opslagruimte bij ons in Dordrecht. Uw spullen kunnen bij ons, verwarmd, droog en stofvrij worden bewaard. Schade door weer of vocht, wordt hierdoor tegengegaan.
Van onze klanten krijgen wij veel positieve reacties over onze uitgebreide service. Als opslagruimte aanbieder hebben wij ons breed ingezet om u tot dienst te zijn. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om onze transportwagens te gebruiken, voor het verplaatsen van uw spullen. Ideaal als u geen (grote) auto hebt en vooral gratis en snel te gebruiken, aangezien ze op locatie aanwezig zijn! Vergeten stevige verhuisdozen te halen? Geen probleem. Wij bieden de goedkoopste, stevige, kartonnen verhuisdozen aan voor de beste prijs! Zo kunt u veilig uw spullen verplaatsen naar de opslagruimte in Dordrecht.
Tot slot kunt u vrijwel altijd bij uw spullen. Beperkte openingstijden zijn verleden tijd bij easybox! U bent van harte welkom tussen 06:00 uur ’s morgens tot en met 23:00 uur ’s avonds. Dus wanneer het u het beste uitkomt, kunt u zeven dag per week binnen deze tijden terecht bij uw opslagruimte in Dordrecht!

Een opslagruimte in Dordrecht is mogelijk in elke gewenste afmeting met een flexibel contract

De afmetingen van onze opslagruimtes liggen tussen de 1 en 50 m2. Dus voor een gedeelte of al uw spullen is er een ideale opslagruimte bij easybox in Dordrecht te vinden! Heeft u tevens specifieke wensen over de inrichting van uw opslagruimte? Laat het onze vriendelijke medewerkers weten, zodat zij opzoek kunnen gaan naar de passende opslagbox voor u. Blijkt de opslagruimte toch te klein of heeft u na een tijdje meer ruimte nodig, dan kunt u eenvoudig switchen naar een andere afmeting. Plan nu vrijblijvend uw rondleiding in bij onze locatie in Dordrecht! Onze vakkundige medewerkers gaan graag met u rond, om te kijken wat ideaal is voor uw situatie. Of u nu voor een bepaalde periode of lange tijd een opslagruimte wilt huren, het is allemaal mogelijk. easybox biedt namelijk flexibele contracten aan en hoe langer u wilt huren, hoe meer voordeel u krijgt! Maar voor welke periode u ook een opslagruimte huurt bij easybox, u bent tot wel 30% voordeliger uit dan bij onze concurrenten!

Opslagruimte Dordrecht easybox:

  • 24/7 bewaakt
  • Ruime openingstijden, 06:00 t/m 23:00 uur
  • Gratis rondleiding
  • Flexibele contracten
  • Uitgebreide service
  • Goedkoopste opslagruimtes uit de omgeving
  • Diverse afmetingen

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over uw ideale opslagruimte in Dordrecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor u in Dordrecht: easybox.nl. 


Comments are closed.