Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar semi-ondergrondse containers 

vrijdag, 14-12-2018  

Ben je op zoek naar semi-ondergrondse containers? Koop dan semi-ondergrondse containers bij ondergronde-afvalcontainers.nl. Ik heb laatst een aantal semi-ondergrondse containers aangeschaft via ondergrondse-afvalcontainers.nl en ik ben er ontzettend blij mee 

Semi-ondergrondse containers van ondergrondse-afvalcontainers.nl 

Wij produceren als consument jaarlijks honderden kilo’s aan afval. Al dit afval moet natuurlijk ergens naartoe. In je eigen woning kun je dit natuurlijk gemakkelijk kwijt in je eigen afvalbak, maar bij een bedrijf waar veel mensen komen, zijn er grote afvalcontainers nodig. Zelf ben ik eigenaar van een strand café. Jaarlijks heb ik duizenden bezoekers die bij mijn café aan het strand een hapje en een drankje komen nuttigen. Omdat mijn café aan het strand gevestigd is, het des te belangrijk dat het afval zo goed mogelijk opgevangen kan worden. Je wilt immers niet dat het strand of de zee vervuild raken. Om die reden heb ik gekozen voor semi-ondergrondse containers van ondergrondse-afvalcontainers.nl. Semi-ondergrondse containers hebben namelijk veel voordelen: 

  • Ze nemen minder ruimte in op het strand 
  • Ze zijn overal te plaatsen 
  • Je hebt geen overlast van een vieze geur of ongedierte 
  • Ze zijn milieuvriendelijk 
  • Ze hebben een lage inworpopening 

Zoals je ziet hebben semi-ondergrondse containers dus vele voordelen ten opzichte van normale afvalcontainers. Eerst gebruikte ik gewone rolcontainers op het terras van mijn café. Deze voldeden op zich ook wel, maar tijdens de zomermaanden moesten deze erg vaak geleegd worden. In de zomer is het natuurlijk een stuk drukker op het strand en heb ik per dag enkele honderden klanten. Zo’n rolcontainer raakt dan al gauw vol, waardoor mensen het afval ernaast gaan gooien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vervuiling van mijn terras en het strand is erg zonde en ik als horecaondernemer moet er actief aan bijdragen om dit zoveel mogelijk terug te dringen. Ik heb wel een tijd lang een deel van mijn personeel actief de rolcontainers laten legen, maar op een gegeven moment was dit niet meer te doen. Ik heb te weinig personeel om continu de afvalcontainers in de gaten te houden en daarnaast ook nog eens mijn gasten te bedienen. Extra personeel inhuren alleen voor de rolcontainers is natuurlijk geen optie. Daarom heb ik gekozen voor semi-ondergrondse containers. Naast het feit dat deze containers veel meer afval vast kunnen houden, zijn ze ook nog eens overal te plaatsen en nemen ze weinig ruimte in. Daarnaast heb je zo ook minder last van ongedierte dat op je open containers afkomt. Op het strand zijn natuurlijk veel meeuwen aanwezig. Het is dan ook voor mijn bezoekers erg vervelend als deze steeds op mijn terras zitten omdat er overal resten eten te vinden zijn. Met de semi-ondergrondse containers heb ik hier geen last meer van. Ook de geur is bij semi-ondergrondse containers nagenoeg niet aanwezig. Omdat ze veel meer afval vast kunnen houden dan een gewone rolcontainer, hoeven deze containers ook minder vaak geleegd te worden. Eenmaal per week komt er een wagen langs om mijn containers te legen en dat is natuurlijk beter voor het milieu. 

Neem contact op voor een offerte 

Ik ben erg tevreden met mijn semi-ondergrondse containers van ondergrondse-afvalcontainers.nl. Ze waren niet duur en konden snel geleverd worden. Daarnaast biedt ondergrondse-afvalcontainers ook nog een ledigingsservice aan. Zo kan ik tegen een scherp tarief mijn containers laten legen. Ben jij ook op zoek naar zo’n container voor op jouw terrein? Neem dan via https://www.ondergrondse-afvalcontainers.nl/semi-ondergrondse-containers-en-semi-ondergrondse-afvalcontainers/ contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Ik ben met mijn nieuwe afvalcontainers in ieder geval klaar voor de zomer. Geen ongewenst afval of nare geurtjes meer op mijn terras. 

Lees meer…


Comments are closed.