Webwinkels en Webshops

Op zoek naar kantoormeubilair?

zondag, 28-4-2019  

Shiraz.nl is dé specialist op het gebied van kantoorinrichtingen. Met oog op kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair en een scherpe prijs zijn we al 20 jaar actief. Wij zijn een betrouwbare leverancier met een ruim aanbod en werken samen met 50 fabrikanten.

Voor al uw kantoorinrichtingen

In die 20 jaar en 10.000 kantoorinrichtingen verder kunnen wij onszelf een echte specialist noemen. Al onze kennis die we hebben opgebouwd geven we graag door zodat kantoren zo goed mogelijk worden ingedeeld en dat het aan niks ontbreekt. Wij richten kantoren in met kantoormeubilair van genormeerde fabrikanten zodat wij verzekerd zijn dat uw producten de komende 15 tot 20 jaar nog steeds leverbaar zijn. Bekende merken die wij leveren zijn Palmberg, Interstuhl en Giroflex.

Wat doen wij nog meer?

Niet alleen voor kantoormeubilair en kantoorinrichtingen bent u bij ons aan het goede adres ook voor andere plekken kunt u bij ons terecht. Voorbeelden van andere plekken zijn:

  • Bedrijfskantines
  • Wachtkamer en praktijk
  • Vergaderkamers

Bedrijfskantines:

Naast kantoormeubilair leveren wij ook producten voor bedrijfskantines. Dit is net zoals ons kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit. De kantine is het hart van een bedrijf, hier komt iedereen samen om te ontspannen en bij te kletsen. Het is belangrijk dat er een prettige sfeer hangt en goed meubilair kan daar aan bijdragen. Ons kantinemeubilair is makkelijk te onderhouden, comfortabel en mooi vormgegeven. De meeste producten zijn direct leverbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wachtkamer en praktijk:

Beschikt u over een wachtkamer en praktijk? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in onze showroom. Wij hebben een ruim aanbod om een wachtkamer en praktijk in te richten. Bij het inrichten van een wachtkamer en praktijk moet de sfeer zo ontspannen mogelijk zijn. Patiënten hebben vaak stress dus een goede wachtruimte is dan belangrijk. 

Vergaderkamers:

Een vergaderruimte is vaak een belangrijk aspect binnenin een bedrijf. In deze ruimte wordt vaak veel ruimte doorgebracht door personeel en externe partijen. Om lange vergaderingen goed vol te houden is het belangrijk dat er goed kantoormeubilair staat. Uw kunt daarom ook kiezen voor werkbesprekingen die staand plaatsvinden, hier hebben wij ook kantoormeubilair voor ontwikkeld. Denk hierbij aan bar -en statafels. 

Gezond aan het werk

Tegenwoordig hoor je dat steeds meer bedrijven overgaan op gezonde werkplekken. Ze schaffen een hometrainer aan en gaan ervan uit dat de werknemers al trappend verdergaan met hun bezigheden. In de praktijk blijkt dit vaak niet echt te werken. Wij zijn gespecialiseerd in hoe je op een gezonde manier kunt werken. Neem contact met ons op voor allerlei soorten tips en tricks en laat u adviseren wat wel en niet goed werkt. 

Waarom Shiraz?

In onze webshop vind u een ruim assortiment kantoormeubilair die binnen 10 dagen leverbaar zijn. Wij bezorgen in heel Nederland. Maar waar wij nog beter in zijn is het inrichten en opleveren van totale kantoren. Aan de hand van een 3D tekening leveren wij een kantoorinrichting naar uw wensen op. Onze medewerkers beschikken over veel kennis van de producten die wij leveren. Wij geven daarom ergonomisch advies op locatie. Dit betekend dat wij het kantoormeubilair afstellen en uitleg geven over de producten, wel zo handig als u net nieuw kantoormeubilair heeft aangeschaft. 


Comments are closed.